fp-mladina

Začetna stran Operativa Mladina ZAKLJUČNI IZPITI - TEČAJ PIONIR I IN MLADINEC I

ZAKLJUČNI IZPITI - TEČAJ PIONIR I IN MLADINEC I

IMG 1528-minV sredo, 13.12.2023, so v PGD Kamnik potekali zaključni izpiti za tečaj Pionir 1 in Mladinec 1.

Mladina PGD Kamnik se je 2 meseca intenzivno pripravljana ter osvajala nova znanja na področju gasilstva. V prostorih PGD Kamnik sta namreč potekala dva tečaja za mladino – Pionir 1 in Mladinec 1.

Na tečaju za Pionir 1 so otroci spoznali osnove prve pomoči, razvrščanja, organizacije ter pravne osnove gasilstva, sistema varstva pred naravnimi in drugimi nesrečami, osebnosti gasilca, požarne preventive ter ogledali so si gasilska vozila ter delovanje gasilske opreme. Na tečaju za Mladinca 1 so otroci nadgradili svoje znanje o vseh teh tematikah ter se srečali z osnovami informatike. V sredo, 13.12.2023, so svoje novo osvojeno znanje pokazali pred komisijo v sestavi Maruša Hribar (PGD Sela), ter dveh mentorjev PGD Kamnik – Tjaša Šmidovnik in Žan Horvat. Vsi kandidati, ki so pristopili k izpitu, so pokazali zavidljivo stopnja znanja, ki so ga osvoji tekom tečaja. Izpit je uspešno opravilo vseh 18 kandidatov na tečaju Pionir 1 ter vseh 6 kandidatov na tečaju Mladinec 1.

 

Čestitke vsem za uspešno opravljen izpit. Zahvala pa tudi vsem mentorjem/predavateljem za kakovostno in zanimivo izvedbo obeh tečajev.

imageimageimageimageimageimageimageimageimage

scroll back to top
 
Nazaj...