fp-dogodki

Začetna stran Operativa Ostali dogodki 10.9.2016 3. medgeneracijsko srečanje v Bohinju

10.9.2016 3. medgeneracijsko srečanje v Bohinju

DSC 0190V soboto, 10.9.2016, smo se tudi gasilci PGD Kamnik udležili 3. medgeneracijskega srečanja, ki je letos potekal v Bohinju v Stari Fužini. Srečanje je organiziral Svet članic in Svet veteranov Gasilske zveze Slovenije – v sodelovanju z Gasilsko zvezo Gorenjske.

 

 

 

 S programom smo začeli ob 13. uri, ko smo se v mešanih ekipah podali na dva kilometra dolg orientacijski pohod. Med samo potjo smo na treh točkah reševali različne naloge, vse od kviza pa do metanja reševalnega obroča. Kasneje smo se z preostalimi gasilci in gasilkami GZ Kamnik pomerili tudi v zabijanju žebljev, žaganju lesenega polena in zbijanju tarče z vedrovko. S kolegi gasilci iz Srednje vasi smo se pomerili tudi izvenkonkurenčno na vaji s hidrantom in vaji raznoterosti. Na vseh tekmovalnih točkah smo skupaj dosegli dobre rezultate in domov prinesli praktična darila. 

Dan smo preživeli aktivno in nasmejano, predvsem pa se ob druženju med seboj bolje spoznali. Drugo leto pa po besedah vodje članic GZS Vladke Bučevec pričakujemo že 4. medgeneracijsko srečanje. 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

scroll back to top
 
Nazaj...