fp-mladina

Srečanja mladine v oktobru in novembru

V mesecu oktobru smo se mentorji mladine ponovno srečali s svojimi mlajšimi člani po občinskem tekmovanju, ki velja za zadnje tekmovanje pred poletnimi šolskimi počitnicami, ki ga izkoristimo za počitek in nabiranju moči za nove podvige. Na uvodnem srečanju smo se domenili za termin, ki nam vsem najbolj ustreza in se ga lahko najštevilčnejše udeležimo, ter ponovili glavna pravila, ki veljajo v gasilskem domu, še posebno smo se dotaknili položaja v primeru intervencije.

scroll back to top
Več ...
 

7.11.2015 Tekmovanje v namiznem tenisu

V soboto, 7.11.2015, je v Šmarci potekalo tekmovanje v namiznem tenisu za mladino GZ Kamnik in GZ Komenda. V tednu pred tekmovanjem smo v društvu izvedli priprave na sobotno tekmovanje. Le tega se je udeležilo pet pionirjev, ena mladinka ter pet mladincev. Najboljša uvrstitev je bila četrto mesto v kategoriji starejših pionirjev. Sobotno dopoldne so tako z mentorjem preživeli aktivno, predvsem pa v športnem duhu. Naslednjič pa se pomerimo v pikadu.

scroll back to top
 

12.9.2015 Tekmovanje v rolanju za mladino

V soboto, 12.9., je v Špitaliču potekalo tradicionalno tekmovanje v rolanju za mladino iz gasilskih zvez Kamnik in Komenda. Pred PGD Kamnik so se zbrali otroci in mentor ter se skupaj odpravili na tekmovanje. Letos je tekmovalo 5 pionirjev, od tega pionir in štiri pionirke. Skupno so zasedli 8. mesto, 12. mesto je zasedla pionirka, to pa je bila tudi najvišja uvrstitev. V naslednjih mesecih nas čakajo nova tekmovanja, na katere se bomo pripravljali ob popoldanskih srečanjih.

scroll back to top
 

20.6.2015 Tekmovanje v nogometu za mladino

V  6668V soboto, 20.6.2015, je na hipodromu v Komendi potekalo tekmovanje v nogometu za gasilsko mladino. Iz našega društva se je tekmovanja udeležilo 12 tekmovalcev, spremljali so jih trije mentorji in nekateri starši. Tekmovale so ekipe pionirjev in pionirk ter mladink in mladincev. Najmlajše pionirke so zasedle 3. mesto, za kar jim čestitamo.

scroll back to top
Več ...
 

27.11.2015 Mladinsko tekmovanje v pikadu

IMG 7065V petek, 27. 11.2015, smo se še zadnjič v tekmovalnem letu 2015 odpravili na tekmovanje za mladino; tokrat v pikadu, ki je potekalo v organizaciji PGD Moste. Priprave smo izvedli v dneh pred tekmovanjem. Na tekmovanju je 14 tekmovalcev spremljala mentorica Urška, pri organizaciji prevozu in pripravah pa so skupaj sodelovali 4 mentorji.

scroll back to top
Več ...
 

6.11.2015 Kostanjev piknik za mladino

WP 20151106 010Letnemu času primerno, smo tudi mentorji PGD Kamnik organizirali kostanjev piknik za mladino. Ob šesti uri, smo najprej začeli s pripravami na tekmovanje v namiznem tenisu, srečanje pa nadaljevali s kostanjevim piknikom. Medtem, ko so mentorji rezali in pekli kostanj, so se preostali člani lovili, skrivali ter igrali namizni tenis.

scroll back to top
Več ...
 

Letovanje Savudrija 2015

WP 20150704 08 28 42 ProV soboto, 27.6.2015, smo odšli na enotedensko letovanje gasilske mladine v Savudrijo, tako kot že leta poprej. Že pred osmo uro zjutraj smo se zbrali pred PGD Kamnik ter se tako pridružili drugim otrokom in mentorjem iz GZ Kamnik ter GZ Komenda. Po prihodu v Savudrijo smo najprej odšli v sobe, razpakirali prtljago ter po kosilu odšli na kopanje. V večernih urah smo imeli mentorji sestanek in se dogovorili o poteku enotedenskih počitnic.

scroll back to top
Več ...
 

Novo tekmovalno orodje za mladino

WP 20150501V letošnjem letu smo se mentorji mladine odločili, da sami izdelamo novo orodje, ki ga bo naša mladina uporabljala na vajah. V mesecu februarju smo najprej naredili načrte izdelave in poiskali najbolj ugodno opcijo nabave. Že konec meseca smo začeli z nabavo materiala: jeklene palice za ogrodje, iverne plošče, barvo ter ostale drobnarije. V mesecu marcu smo pripravili vse potrebno za izdelavo in se je konec meseca tudi lotili.

scroll back to top
Več ...
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 6 od 11