Začetna stran Operativa Intervencije

10.3.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 18.09 je na Ljubljanski cesti v Kamniku osebno vozilo na prehodu za pešce zbilo peško. Gasilci PGD Kamnik so zavarovali in osvetljevali kraj nesreče ter nudili pomoč reševalcem NMP Kamnik pri oskrbi in prenosu ponesrečene do reševalnega vozila. Očistili so tudi cestišče.

scroll back to top
 

10.3.2023 Tehnična in druga pomoč

Ob 14.10 so na Cankarjevi cesti v Kamniku gasilci PGD Kamnik s tehničnim posegom odprli vhodna vrata stanovanja v pritličju večstanovanjske stavbe in reševalcem NMP Kamnik omogočili dostop do onemogle osebe.

scroll back to top
 

4.3.2023 Požari v naravi oziroma na prostem

Ob 18:40 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da močno gori na področju nekdanje Borutane. Ob prihodu na kraj so zavarovali kraj dogodka, ter pogasili goreč kup dračja in odpadnih avtomobilskih delov na površini 25 m2. Na kraju tudi policija.

scroll back to top
 

22.2.2023 Tehnična in druga pomoč

Ob 12.43 so na Novem trgu v Kamniku gasilci PGD Kamnik rešili otroka iz zaklenjenega osebnega vozila.

scroll back to top
 

14.2.2023 Tehnična in druga pomoč

Ob 13.30 je občan prosil za pomoč gasilcev , ker se mu je ključ zlomil v vratih v večstanovanjski hiši ob Tunjiški cesti v Kamniku. Gasilci PGD Kamnik so na kraju svetovali občanu, da pokliče ključavničarja. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

12.2.2023 Požari v stanovanjskih stavbah

Gasilci PGD Kamnik so posredovali na Prešernovi ulici v občini Kamnik, kjer je prišlo do dimniškega požara. Gasilci so pregledali in očistili dimniško tuljavo ter počakali na izgoretje preostalih saj. Iz peči so iznesli goreč material ter saje. S pomočjo lestve so dostopali do strehe. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

27.2.2023 Požari v stanovanjskih stavbah

Ob 9.39 je v Rožičnem, občina Kamnik, zagorelo ostrešje stanovanjske hiše. Gasilci PGD Sela in Kamnik so ostrešje razkrili in požar pogasili ter odstranili ožgani material.

scroll back to top
 

20.2.2023 Požari v stanovanjskih stavbah

Gasilci PGD Kamnik in Kamniška Bistrica smo bili obveščeni o požaru kurilnice v stanovanjskem objektu v Godiču. Locirali smo požar, ga pogasili in prezračili zakajene prostore. V prostorih smo preverili prisotnost nevarnih plinov ter s termokamero pogledali za morebitna žarišča. Stanovalcem smo priporočili bivanje v drugem objektu. Na objektu se je v času intervencije generalno odklopila elektrika in voda. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

14.2.2023 Tehnična in druga pomoč

Ob 12.49 smo prejeli obvestilo, da je intervencijsko vozilo med vožnjo na intervencijo obtičalo na gozdni cesti v visokem snegu. Po prihodu na kraj smo odmetali sneg okoli vozila in ga s pomočjo vitla rešili.

scroll back to top
 

26.2.2023 Tehnična in druga pomoč

Ob 17.13 je v naselju Mekinje, občina Kamnik močan veter razkril streho kulturnega doma. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so z avto lestvijo in vrvno tehniko rešili ujete poškodovane strešnike in s tem odstranili nevarnost. S pomočjo upravnika so zamenjali poškodovane strešnike.

scroll back to top
 

17.2.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 14:19 sta na Ljubljanski cesti v Kamniku trčila kolesar in osebno vozilo. Gasilci PGD Kamnik so zavarovali kraj dogodka, reševalci NMP Kamnik pa so poškodovanega kolesarja pregledali in oskrbeli. Na kraju dogodka so posredovali tudi policisti.

scroll back to top
 

14.2.2023 Požari v stanovanjskih stavbah

Ob 11:43 je v naselju Gabrovnica, občina Kamnik, gorel stanovanjski objekt. Gasilci PGD Šmartno v Tuhinju, Srednja vas in Kamnik so zavarovali kraj dogodka, pogasili požar, objekt in okolico pregledali s termovizijsko kamero in nudili pomoč policiji. Ena oseba je v požaru zaradi hudih opeklin umrla.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 9 od 124