fp-mladina

5.2.2016 Zbor gasilske mladine

6a5b2ab7-6751-4a80-913b-18fecd7948dbV petek, 5.2.2016 je v organizaciji PGD Moste potekal Zbor mladine GZ Komenda in GZ Kamnik. Na zboru je mladina tako predstavila poročila tekmovanj, ki so se izvedla v preteklem letu. Prav tako so se med seboj ponovno videli in obudili prijateljske vezi, na koncu pa se okrepčali s sendvičem.

scroll back to top
Več ...
 

18.12.2015 Novoletno srečanje mladine

WP 20151218 19 35 57 ProV mesecu decembru smo redna petkova srečanja mladine popestrili z Miklavževimi piškoti, prav tako pa nas je kot vsako leto presenetil Božiček. Otroci in mentorji smo se v gasilskem domu skupaj zbrali ob 18. uri in ob skupnem druženju čakali na Božička.

scroll back to top
Več ...
 

27.11.2015 Mladinsko tekmovanje v pikadu

IMG 7065V petek, 27. 11.2015, smo se še zadnjič v tekmovalnem letu 2015 odpravili na tekmovanje za mladino; tokrat v pikadu, ki je potekalo v organizaciji PGD Moste. Priprave smo izvedli v dneh pred tekmovanjem. Na tekmovanju je 14 tekmovalcev spremljala mentorica Urška, pri organizaciji prevozu in pripravah pa so skupaj sodelovali 4 mentorji.

scroll back to top
Več ...
 

6.11.2015 Kostanjev piknik za mladino

WP 20151106 010Letnemu času primerno, smo tudi mentorji PGD Kamnik organizirali kostanjev piknik za mladino. Ob šesti uri, smo najprej začeli s pripravami na tekmovanje v namiznem tenisu, srečanje pa nadaljevali s kostanjevim piknikom. Medtem, ko so mentorji rezali in pekli kostanj, so se preostali člani lovili, skrivali ter igrali namizni tenis.

scroll back to top
Več ...
 

Srečanja mladine v mesecu januarju

V prvem mesecu novega leta je mladina začela delovati s polnim zagonom. Tako smo v januarju izvedli tri petkova srečanja. Pionirji so spoznavali prvo pomoč ter se pripravljali na kviz. Ker je prva pomoč ena izmed pomembnejših tem, so mentorji in mentorice temu posvetilu več časa.

scroll back to top

Več ...
 

Srečanja mladine v oktobru in novembru

V mesecu oktobru smo se mentorji mladine ponovno srečali s svojimi mlajšimi člani po občinskem tekmovanju, ki velja za zadnje tekmovanje pred poletnimi šolskimi počitnicami, ki ga izkoristimo za počitek in nabiranju moči za nove podvige. Na uvodnem srečanju smo se domenili za termin, ki nam vsem najbolj ustreza in se ga lahko najštevilčnejše udeležimo, ter ponovili glavna pravila, ki veljajo v gasilskem domu, še posebno smo se dotaknili položaja v primeru intervencije.

scroll back to top
Več ...
 

7.11.2015 Tekmovanje v namiznem tenisu

V soboto, 7.11.2015, je v Šmarci potekalo tekmovanje v namiznem tenisu za mladino GZ Kamnik in GZ Komenda. V tednu pred tekmovanjem smo v društvu izvedli priprave na sobotno tekmovanje. Le tega se je udeležilo pet pionirjev, ena mladinka ter pet mladincev. Najboljša uvrstitev je bila četrto mesto v kategoriji starejših pionirjev. Sobotno dopoldne so tako z mentorjem preživeli aktivno, predvsem pa v športnem duhu. Naslednjič pa se pomerimo v pikadu.

scroll back to top
 

12.9.2015 Tekmovanje v rolanju za mladino

V soboto, 12.9., je v Špitaliču potekalo tradicionalno tekmovanje v rolanju za mladino iz gasilskih zvez Kamnik in Komenda. Pred PGD Kamnik so se zbrali otroci in mentor ter se skupaj odpravili na tekmovanje. Letos je tekmovalo 5 pionirjev, od tega pionir in štiri pionirke. Skupno so zasedli 8. mesto, 12. mesto je zasedla pionirka, to pa je bila tudi najvišja uvrstitev. V naslednjih mesecih nas čakajo nova tekmovanja, na katere se bomo pripravljali ob popoldanskih srečanjih.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 6 od 11