fp-dogodki

Začetna stran Operativa Ostali dogodki

11.9.2012 75 let gasilske službe Jožeta Berleca

PGD Kamnik Berlec 13Danes smo se v Keršmančevem parku udeležili proslave ob 75 letnici gasilskega službovanja našega člana Jožeta Berleca, ki je hkrati praznoval tudi svoj 93. rojstni dan. Gasilci iz 17 gasilskih društev iz GZ Kamnik in GZ Komenda smo mu pripravili 75 curkov pod katerimi se je slavljenec zapeljal s poveljniškim vozilom. Iz našega društva se je proslave udeležilo 13 gasilk in gasilcev.

scroll back to top
Več ...
 

25.8.2012 Predstavitev naše dejavnosti na Glavnem trgu

PGD Kamnik predstavitev Glavni trg 07V okviru prireditev ob praznovanju naše 130. letnice, smo se danes na Glavnem trgu predstavili Kamničanom in drugim obiskovalcem Kamnika. V predstavitvi z vodenim programom, ki je trajal štiri ure, smo predstavili večino našega voznega parka ter opreme. Obiskovalci so lahko preizkusili del opreme ter poslušali predavanje in praktičen prikaz temeljnih postopkov oživljanja s pomočjo avtomatskega eksternega defibrilatorja. Najmlajši udeleženci so se pomerili v zbijanju tarče ali pa so se spuščali po toboganu iz gasilskega doma. Najpogumnejši obiskovalci pa so si ogledali center Kamnika iz zraka s pomočjo naše avtolestve. Ker slika pove več kot tisoč besed, vas vabimo, da si ogledate fotogalerijo tega enkratnega dogodka.

scroll back to top
Več ...
 

Predstavitev naše dejavnosti na festivalu Kamfest 2012

PGD Kamnik Kamfest 03V torek, 14.8., in v petek, 17.8., smo se na povabilo organizatorjev poletnega festivala Kamfest udeležili dveh dogodkov, pri katerih smo predstavili svojo dejavnost. V torek smo tako v Samčevem predoru izvedli prireditev z naslovom "Kamnik iz zraka čisto zares!", v petek pa smo v Keršmančevem parku predstavili gasilsko avtocisterno in temeljne postopke oživljanja z uporabo avtomatskega eksternega defibrilatorja. Oba dogodka spadata tudi v okvir javnih prireditev ob praznovanju naše 130 letnice nenehnega delovanja.

scroll back to top
Več ...
 

2.5.2012 Zbor starodobnikov

PGD Kamnik staodobnikiDanes je v Tuhinjski dolini potekal zbor starodobnikov, katerega sta se udeležila tudi dva naša gasilca z gasilskim operativnim vozilom 08 - Mercedes Benz 408D, kateri nosi letnico izdelave 1971 (Več o vozilu...). Celotno reportažo o dogodku si lahko ogledate na sledeči povezavi.

scroll back to top
 

25.8.2012 Slavnostna parada in proslava ob 130. letnici delovanja

PGD Kamnik proslava 130 let 08Danes popoldne smo z gasilsko parado od Glavnega trga do Doma kulture slovesno obeležili 130 let delovanja našega društva. Po koncu parade se je slovesnost nadaljevala z akademijo v Domu kulture, katero so s svojim obiskom počastili mnogi visoki gostje.

scroll back to top
Več ...
 

18.8.2012 Pohod Krvavec - Kokrško sedlo

PGD Kamnik pohod KP KS 03V soboto, 18.8.2012 se je mala skupinica gasilk in gasilcev iz PGD Kamnik (ter en ''podporni '' član) v zgodnjih jutranjih urah odpravila proti Kriški planini pod Krvavcem (1480 m).

scroll back to top
Več ...
 

»Gasilke dejmo, po Koželjevi poti pejmo!«

PGD Kamnik pohod članic 02»Gasilke dejmo, po Koželjevi poti pejmo!« Tako se je glasil slogan vabila na četrti tradicionalni pohod, ki ga organizirajo članice GZ Kamnik za gasilke celotne Gasilske zveze Slovenije.

scroll back to top
Več ...
 

21.5.2011 Na kolo za zdravo telo

PGD_Kamnik_Kolesarjenje_04Danes se je 5 članov PGD Kamnik pogumno odločilo da izkoristi čudovito sončno jutro in se podalo na kolo.

 

scroll back to top
Več ...
 
«ZačetekPrejšnja123456NaslednjaKonec»

Stran 5 od 6