fp-dogodki

Začetna stran Operativa Ostali dogodki

16.9.2016 Evropski teden mobilnosti

IMG 1761V petek, 16.9.2016, smo gasilci PGD Kamnik kot že leta prej v središču mesta Kamnik sodelovali na aktivnostih ob Evropskem tednu mobilnosti. Dogodka se je v dopoldnevu od 8.00 do 12.00 ure udeležilo šest članov z vozilom GVC 16/25. Moto že tradicionalnega Evropskega tedna mobilnosti se je glasil »Pametna mobilnost za gospodarsko uspešnost«. Preko dopoldneva nas je obiskalo več kot 900 otrok, katerim smo predstavili gasilsko opremo in organizacijo.

scroll back to top
Več ...
 

29.8.2016 Prevzem novega reševalnega vozila NMP Kamnik

IMG 1433

V ponedeljek, 29.8.2016, sta se članica in član našega društva udeležila slavnostne predaje novega reševalnega vozila Zdravstvenega doma Kamnik. Gre za njihovo peto reševalno vozilo. Opremljeno je z najsodobnejšo opremo za nadzor in vzdrževanje življenjskih funkcij ter s sodobno komunikacijsko opremo. Investicija v novo reševalno vozilo je pomembna pridobitev za občini Kamnik in Komenda, saj jim bo omogočila še kvalitetnejšo oskrbo nujnih stanj.

  

scroll back to top
Več ...
 

2.7.2016 8. Pohod članic Gasilske zveze Slovenije

IMG 2236 uros resnik»Gasilke dajmo, skupaj na 8 pohod se podajmo«, se je glasil slogan pohoda, ki ga organizirajo članice GZ Kamnik za gasilke iz cele Slovenije. Pohod v Snoviku , v soboto 2 julija je bil pravi živ žav, saj se je zbralo preko 170 udeležencev 8. pohoda gasilk Gasilske zveze Slovenije, ki ga vsako leto organizirajo članice GZ Kamnik.

scroll back to top
Več ...
 

17.9.2015 Evropski teden mobilnosti

IMG 5008 1Občina Kamnik je tako kot vsako leto tudi letos Evropski teden mobilnosti obeležila skupaj s Svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Kamnik, v sodelovanju z Mladinskim centrom Kotlovnica in Domom kulture Kamnik, in od 9. do 12. ure organizirala druženje otrok kamniških šol in vrtcev. Na prireditev smo bili povabljeni tudi kamniški gasilci, ki smo pripravili predstavitev gasilske avtocisterne ter dela gasilcev.

scroll back to top
Več ...
 

10.9.2016 3. medgeneracijsko srečanje v Bohinju

DSC 0190V soboto, 10.9.2016, smo se tudi gasilci PGD Kamnik udležili 3. medgeneracijskega srečanja, ki je letos potekal v Bohinju v Stari Fužini. Srečanje je organiziral Svet članic in Svet veteranov Gasilske zveze Slovenije – v sodelovanju z Gasilsko zvezo Gorenjske.

 

 

 

scroll back to top
Več ...
 

20.8.2016 Slovesnost ob 80. obletnici delovanja PGD Sela

IMG 1098 1Danes so gasilke in gasilci PGD Sela obeležili svojo 80. obletnico delovanja. Slavnostne parade in kasnejše slovesnosti so se udeležili tudi 4 naši člani. Več o dogodku si lahko preberete na spletni strani Občine Kamnik. Članicam in članom PGD Sela člani PGD Kamnik iskreno čestitamo ob visoki obletnici delovanja.

 

scroll back to top

Več ...
 

Nekaj utrinkov delovanja gasilskih veteranov v zadnjem času

IMG 6891Po končanem občinskem tekmovanju v Komendi in regijskem v Moravčah so se veterani malo oddahnili rednih vaj in nastopov v letošnjem letu, vendar njihovo moto delo združenja kot ekipa ni konec. Imelo so slavljenca med svojimi vrstami, ki je slavil okroglih 60 let. To je njihov Kotnik Srečo, doma iz Prlekije, ki je opravljal delo poklicnega gasilca v lesni industriji Lip Radomlje.

scroll back to top
Več ...
 

4.7.2015 7. Pohod članic Gasilske zveze Slovenije

159V soboto, 4. 7. 2015, je bilo ob 8.30 uri na parkirišču pri Calcitu polno rdečih vozil. Marsikdo, ki je želel v lepem sobotnem dopoldnevu proti svetemu Primožu, se je spraševal, kaj se dogaja oz. kaj je narobe v tem koncu. Prav nič ni bilo narobe, ampak vse še kako prav. Gasilke so prihajale na zbirno mesto 7. pohoda gasilk Gasilske zveze Slovenije, ki ga vsako leto organizira Komisija za članice GZ Kamnik. Glede na lansko število udeleženk, smo se tokrat odločili, da ponudimo pohodnicam dve poti, težjo in lažjo.

scroll back to top
Več ...
 
«ZačetekPrejšnja123456NaslednjaKonec»

Stran 2 od 6