fp-tekmovanja

Tekmovanja

2.6.2018 Zdrs

Vsak tekmovalec, ki sodeluje v moštveni ekipi, kljub močni podpori sotekmovalcev in sožitje v ekipi dobi napetost na nastopu. Trema je oblika strahu ali bomo uspeli doseči želeno pred sodniško komisijo in zaključili dano nalogo. Trema sama po sebi ni negativna, ampak je normalen in želen odziv pred pomembni situacijami. Skrbi nas, kaj bo, ko bo, kaj če bo.
scroll back to top
Zadnjič posodobljeno Nedelja, 17 Junij 2018 19:54
Več ...
 

Sožitje, pot do uspeha

veterani
Zamisel gasilca pot do tekmovalnega uspeha, zastavi cilj te poti, ki je pred njim, nevede da ga znajo nepričakovanega presenetiti marsikatere ovire. S to mislijo in odpravo ovir, človek lahko doseže z dialogom, ki ga ima vsak v mislih in odprti besedi v ekipi spoštovanja vredno sprejeti, prav vse. Skladni medsebojni odnosi v veteranski desetini so pokazali, da je temu tako od prvega dne, ko smo se sestali na sestanku, bodimo enotni spoštovanja zaupnosti.
 
scroll back to top
Zadnjič posodobljeno Četrtek, 15 Junij 2017 16:27
Več ...
 

19.9.2015 12. srečanje gasilskih veteranov

aveteraniV okviru Gasilske zveze Kamnik je v soboto, 19.9.2015, potekalo 12. srečanje in tekmovanje gasilskih veteranov Gasilske zveze Kamnik, ki so ga organizirali gasilci in gasilke Prostovoljnega gasilskega društva Šmarca.

scroll back to top
Zadnjič posodobljeno Sreda, 23 September 2015 21:51
Več ...
 

12.9.2015 Regijsko tekmovanje za veterane v Moravčah

Fotografija-0014V letošnjem letu smo lahko veterani zadovoljni z našim delom oziroma nastopi v tekmovalni disciplini, saj ekipa nastopa šele drugo leto, pri čemer je prišlo letos v tekmovalni desetini do manjše zamenjave. Na občinskem tekmovanju v Komendi smo dosegli 2. mesto in se posledično uvrstili na regijsko tekmovanje za starejše gasilke in gasilce regije Ljubljana III, ki je potekalo 12. septembra v Moravčah v organizaciji GZ Moravče.

scroll back to top
Zadnjič posodobljeno Sreda, 16 September 2015 17:11
Več ...
 

30.8.2014 11. srečanje in tekmovanje gasilskih veteranov GZ Kamnik v Šmartnem v Tuhinju

unnamedKomisija za gasilske veterane je v okviru Gasilske zveze Kamnik danes popoldne organizirala že 11. srečanje in tekmovanje gasilskih veteranov, ki je potekalo na igrišču pri gasilskem domu Šmartno v Tuhinju. Iz našega društva so se dogodka udeležili sledeči veterani: Koželj Anton, Berlec Jože, Kladnik Marjan, Pirš Janez in Pestotnik Valentin. Repanšek Janez je bil v vlogi sodnika. Naši veterani so v konkurenci 17 ekip zasedli odlično 5. mesto, med posamezniki pa je Koželj delil nehvaležno, vendar vseeno odlično 4. mesto.

scroll back to top
Zadnjič posodobljeno Ponedeljek, 21 September 2015 18:18
Več ...
 
«ZačetekPrejšnja12NaslednjaKonec»

Stran 1 od 2