fp-dobrodosli-135

Začetna stran

Podprite nas!

 
Prostovoljni prispevek Namenitev dela dohodnine

Koda namena : CHAR
Namen : DOBRODELNI PRISPEVEK
IBAN: SI56 0231 2001 2407 667  
Referenca: SI  00  76052
Naziv: PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO KAMNIK 
Naslov: LIVARSKA ULICA 1
Kraj: 1241 KAMNIK

Povezava do obrazca za namenitev dela dohodnine:         

Namenitev dela dohodnine PGD Kamnik

Povezava do elektronskega obrazca eDavki:

eDavki - elektronska oddaja

  

Za vašo pomoč se vam iskreno zahvaljujemo!

scroll back to top
 

24.4.2022 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 13.02 sta v Žejah pri Komendi trčili dve vozili. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in PGD Moste, ki so odklopili akumulator in pogonsko baterijo na električnem vozilu. Poškodovano osebo so prevzeli reševalci ZD Kamnik in jo prepeljali v bolnišnico.

scroll back to top
 

22.4.2022 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 9:26 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je prišlo do trka dveh vozil na Korenovi cesti v Kamniku. Ob prihodu na kraj so gasilci zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje in usmerjali promet. Reševalci NMP Kamnik so eno osebo prevzeli v nadaljnjo oskrbo.

scroll back to top
 

20.4.2022 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 20.08 je v Mostah v občini Komenda trčil v ograjo in padel motorist. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in PGD Moste, ki so kraj zavarovali in oskrbeli hudo poškodovanega motorista. Prevzeli so ga reševalci ZD Domžale in ga prepeljali v UKC Ljubljana.

scroll back to top
 

18.4.2022 VETROLOM

Ob 14:44 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je na garažnem objektu veter odkril streho. Gasilci PGD Kamnik so odstranili viseče azbestne plošče in na strehi ležeče kose ter preventivno odstranili ostale razbite strešnike.

scroll back to top
 

23.4.2022 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 2.44 smo bili obveščeni o prometni nesreči na Bregu pri Komendi. Na kraju nesreče smo vršili protipožarno in protinaletno zaščito. Na vozilu smo odklopili akumulator, razsvetlili kraj nesreče in usmerjali promet. Eno poškodovano osebo so odpeljali reševalci NMP ZD Kamnik. Policiji smo nudili razsvetljavo pri ogledu kraja nesreče.

scroll back to top
 

21.4.2022 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ

V stanovanjski hiši v naselju Godič, občina Kamnik se je nahajala neodzivna oseba. Gasilci PGD Kamnik so s tehničnim posegom odprli vrata objekta, v katerem je bila starejša oseba, ki se ni odzivala na klice zaradi slabega sluha. Na kraju so bili prisotni tudi reševalci NMP ZD Kamnik in policija.

scroll back to top
 

20.4.2022 POŽARI V STANOVANJSKIH STAVBAH

Ob 10:50 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je prišlo do dimniškega požara v naselju Kregarjevo. Gasilci PGD Kamnik in PGD Kamniška Bistrica so objekt in dimnik pregledali s termo kamero ter prepovedali nadaljnje kurjenje v peči.

scroll back to top
 

18.4.2022 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ

V stanovanjskem objektu, v naselju Volčji Potok, občina Kamnik je bila pogrešana oseba. Gasilci PGD Kamnik so s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja ter reševalcem NMP ZD Kamnik omogočili vstop. Reševalci so našli osebo, ki ni kazala znakov življenja. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 1 od 157