fp-dobrodosli-135

Začetna stran

26.2.2013 Prometna nesreča

PGD Kamnik nesreča Markovo 05Ob 12.27 nas je urgentni zdravnik Nujne medicinske pomoči Kamnik obvestil o napotitvi njihove ekipe na posredovanje po prometni nesreči v kraju Markovo ter zahteval tudi naš izvoz, saj so prejeli podatek, da je v tovornjaku ukleščena oseba.

 

scroll back to top
Več ...
 

25.2.2013 Prometna nesreča

Ob 15.28 nas je urgentni zdravnik Nujne medicinske pomoči Kamnik obvestil o napotitvi njihove ekipe na posredovanje po prometni nesreči v kraju Motnik, hkrati pa je zaprosil tudi za izvoz našega moštva. Na kraj dogodka je odšlo 12 gasilcev z manjšim in večjim gasilskim tehničnim vozilom, ki so po prihodu na kraj ugotovili, da je na enem izmed udeleženih vozil potreben tehnični poseg, ki bo omogočil dostop reševalcem do ponesrečene osebe. Poleg tehničnega posega, so odklopili na dveh udeleženih vozilih akumulatorja ter nevtralizirali razlite tekočine. Vzrok nesreče preiskuje policija, intervencija je trajala 1,5 ure. Na poziv se je skupaj odzvalo 17 gasilcev.

scroll back to top
Več ...
 

21.2.2013 Dimniški požar

Ob 8.31 smo bili gasilci PGD Kamnik in PGD Duplica obveščeni o dimniškem požaru v Volčjem Potoku. Iz našega društva je na kraj odšlo 7 gasilcev z voziloma GVC 16/24 in TRV, iz dupliškega pa 3 gasilci z vozilom GVC 16/25. Po prihodu na kraj smo iz peči odstranili trda goriva ter objekt pregledali s termokamero in nadzorovali izgorevanje saj v dimniku. Ko se je gorenje v dimniku umirilo, smo kraj zapustili, na požarni straži pa so ostali gasilci PGD Duplica. Stražo so izvajali do prihoda dimnikarja. Na kraju so bili tudi policisti, intervencija je trajala 1 uro. Na poziv se je skupaj odzvalo 11 naših gasilcev.

scroll back to top
 

15.2.2013 Dimniški požar

PGD Kamnik dimniški duplica 1Ob 18.02 smo bili gasilci PGD Kamnik in PGD Duplica obveščeni o dimniškem požaru v večstanovanjskem objektu na Jakopičevi ulici na Duplici. Na kraj dogodka je odšlo 7 gasilcev našega društva z voziloma GVC 16/24 in TRV, iz dupliškega pa je odšlo prav tako 7 gasilcev z voziloma GVC 16/25 in GVM-1.

scroll back to top
Več ...
 

9.2.2013 Domnevni požar pošte

Ob 7.44 smo bili gasilci PGD Kamnik in PGD Duplica preko pozivnikov s strani ReCO Ljubljana obveščeni, da je občan opazil, da se iz pošte na Duplici nekaj kadi. Iz našega društva je na kraj dogodka odšlo 11 gasilcev z vozili GVC 16/24, GVC 24/50 in TRV, še 7 pa jih je ostalo v pripravljenosti v domu. Na kraju so skupaj z uslužbenci pošte, stanovalci in policisti pregledali objekt, vendar domnevnega dima niso opazili. Intervencija je trajala pol ure, posredovanje ni bilo potrebno. Gasilci PGD Duplica so ostali v svojem domu v pripravljenosti za morebitno pomoč.

scroll back to top
 

23.2.2013 Reševanje osebe iz dvigala

Ob 0.30 smo bili obveščeni s strani ReCO Ljubljana, da je v pokvarjenemu dvigalu večstanovanjskega objekta na Livarski cesti ostala ujeta oseba. Na kraj dogodka so odšli 4 gasilci z manjšim vozilom za tehnične intervencije, ki so skupaj z upravnikom objekta rešili ujeto osebo. Intervencija je trajala pol ure. 

scroll back to top
 

17.2.2013 Odpiranje vrat

Ob 15.06 nas je dežurni policist PP Kamnik obvestil, da so prijeli prijavo, da se iz kletnega stanovanja večstanovanjskega objekta na Groharjevi ulici na Duplici širi neznan moteč vonj. Na kraj dogodka so odšli 4 gasilci z vozilom HTV, ki so skupaj s policisti prebudili moškega, ki je na štedilniku pozabil hrano, katero je kuhal. Preventivno so pregledali celotno stanovanje ter prezračili stopnišče bloka. Intervencija je trajala pol ure, na poziv se je odzvalo 7 gasilcev.

scroll back to top
 

15. in 16.2.2013 Obnovitveni tečaj za IDA

Fotografija0691 - Kopija - KopijaV petek, 15.2, in v soboto, 16.2, je v prostorih PGD Kamnik potekal obnovitveni tečaj za delo z izoliranimi dihalnimi aparati.

scroll back to top
Več ...
 

8.2.2012 Odpiranje vrat

Danes zvečer nas je ReCO Ljubljana napotil na Groharjevo ulico, kjer naj bi bilo potrebno odpreti vrata. Na kraj dogodka so z vozilom TRV  odšli 4 gasilci, ki so skupaj s policisti ugotovili, da ne gre za urgenten dogodek, zato so lastnici stanovanja predali kontaktne podatke podjetja, ki je se ukvarja z vlamljanjem v primeru neurgentnih dogodkov. Intervencija je trajala pol ure.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja919293949596979899100NaslednjaKonec»

Stran 98 od 115