fp-dobrodosli-135

Začetna stran

9.1.2013 Prometna nesreča

PGD Kamnik prometna Qlandia 4Ob 22.40 nas je ReCO Ljubljana obvestil, da je pri krožišču na Duplici prišlo do prometne nesreče. Na kraj posredovanja je izvozilo 15 gasilcev s poveljniškim vozilom ter manjšim in večjim vozilom za tehnične intervencije.

scroll back to top
Več ...
 

8.1.2013 Uhajanje ogljikovega monoksida

Ob 16.07 nas je ReCO Ljubljana obvestil, da so prijeli prijavo občana iz Podgorske poti, ki je javil, da se mu je v kopalnici sprožil javljalec za zaznavo monoksida ter da ga je ob pregledu prostora obšla slabost. Na kraj dogodka je odšla skupina 3 gasilcev z vozilom GVC 16/24. Po prihodu na kraj so v stanovanju izmerili prisotnost monoksida, vendar ga eksploziometer ni več zaznala, saj je občan že zračil prostore. Ob prisotnosti policista in kriminalista so občanu odsvetovali nadaljnjo uporabo peči, dokler je ne pregleda pooblaščena oseba. Zdravniško pomoč je odklonil. Intervencija je trajala pol ure, na poziv se je odzvalo 10 gasilcev.

scroll back to top
 

29.12.2012 Dimniški požar

Ob 18.23 smo bili obveščeni, da je v naselju Hruševka prišlo do dimniškega požara. Na kraj dogodka je odšlo 8 gasilcev z voziloma GVC 16/24 in TRV. Med potjo na kraj smo prejeli informacijo, da gori v naselju Ravne in ne Hruševka ter da v dimniku ni več intenzivnega gorenja. Kljub temu podatku smo preventivno pregledali dimnik ter se vrnili nazaj v dom. Na intervenciji so bili tudi teritorialni gasilci PGD Šmartno v Tuhinju. Intervencija je trajala 1 uro, skupaj se je na poziv odzvalo 15 gasilcev.

scroll back to top
 

22.12.2012 Proslava ob Dnevu samostojnosti in enotnosti

dan samostojnostiNa povabilo Občine Kamnik sta se dva gasilca udeležila osrednje občinske proslave ob letošnjem Dnevu samostojnosti in enotnosti, ki je potekala v Domu kulture. Slavnostni govornik je bil kamniški župan Marjan Šarec, v drugem delu programa pa so nastopili simfoniki orkestra Domžale – Kamnik. Več o prireditvi si lahko preberete na spletni strani Občine Kamnik ali na informacijskem portalu Kamničan.si.

scroll back to top
 

19.12.2012 Novoletno srečanje za mladino

PGD Kamnik NY 01Danes smo za člane mladine v prostorih društva pripravili novoletno srečanje. Pridnost naših najmlajših članov je opazil tudi Božiček, ki jih je obiskal ter jim razdelil zaslužena darila.

scroll back to top
Več ...
 

8.1.2013 Odpiranje vrat vozila

Ob 12.36 nas je dežurni operater iz ReCO Ljubljana obvestil, da se na Meninski cesti pri VVZ Tinkara v vozilu nahaja zaklenjen majhen otrok, ki se je po nesreči, kljub neposredni prisotnosti matere, zaklenil. Na kraj intervencije je odšlo 5 gasilcev z vozilom HTV ter policistka PP Kamnik. Ker otrok ni bil neposredno življenjsko ogrožen, smo organizirali prevoz sorodnika, ki je dostavil rezervne ključe vozila ter odklenil vozilo. Intervencija je trajala pol ure, skupaj je sodelovalo 9 gasilcev.

scroll back to top
 

26.12.2012 Odpiranje vrat

Ob 11.59 smo bili obveščeni, da je potrebno odpreti vrata stanovanja v večstanovanjskem objektu na Medvedovi ulici v Kamniku. Na kraj intervencije je odšlo 5 gasilcev z vozilom HTV, ki so s tehničnim posegom na vhodnih vratih omogočili  kriminalistu ter svojcem dostop do starejše obnemogle osebe. Nadaljnjo oskrbo so prevzeli reševalci Nujne medicinske pomoči. Intervencija je trajala pol ure, skupaj je sodelovalo 10 gasilcev.

scroll back to top
 

21.12.2012 Domnevni požar garaže

Ob 16.33 smo bili preko pozivnikov s strani ReCO Ljubljana obveščeni, da na Medvedovi ulici gori garaža, vendar smo ob izvozu dobili obvestilo, da so manjši požar že pogasili prisotni in da intervencija ni več potrebna. Na poziv se je odzvalo 11 gasilcev.

scroll back to top
 

8.12.20212 Pomoč reševalcem

Ob 16.41 smo preko ReCO Ljubljana dobili obvestilo, da ekipa Nujne medicinske pomoči ZD Domžale potrebuje našo pomoč pri prenosu poškodovane osebe iz kletnih prostorov objekta v Podgorju. Na kraj dogodka je odšla ekipa 5 gasilcev z manjšim vozilom za tehnične intervencije ter pomagala reševalcem pri transportu poškodovanke iz objekta v reševalno vozilo. Intervencija je trajala pol ure, skupaj je sodelovalo 10 gasilcev.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja919293949596979899100NaslednjaKonec»

Stran 100 od 115