fp-dobrodosli-135

Začetna stran

28.9.2012 Zapiranje vode

PGD Kamnik voda DuplicaOb 12.58 nas je dežurni operater iz ReCO Ljubljana obvestil, da iz stanovanja v drugem nadstropju stanovanjskega bloka na ulici Matije Blejca izteka voda, ki poplavlja hodnik in še dve stanovanji, ki sta v prvem nadstropju in pritličju. O dogodku so bili istočasno obveščeni tudi gasilci teritorialnega društva PGD Duplica. Na kraj dogodka sta odšla 2 gasilca iz našega društva z vozilom HTV in 2 gasilca iz PGD Duplica z vozilom GVC 16/25. Skupaj s policisti smo s tehničnim posegom skozi vhodna vrata ter preko balkona vstopili v stanovanje in zaprli vodo, ki je iztekala zaradi počene cevi v kopalnici. Višino materialne škode preiskuje policija, intervencija je trajala eno uro in pol.

scroll back to top
 

26.9.2012 Odpiranje vrat

Ob 10.45 smo bili s strani dežurnega policista PP Kamnik zaprošeni za pomoč policistom in reševalcem NMP Kamnik pri vstopu v stanovanjsko hišo na Parmovi ulici v Kamniku, kjer se je nahajala starejša oseba, ki je padla na tla in se ni mogla več pobrat. Na kraj dogodka so odšli 4 gasilci z vozilom HTV, ki so vstopili skozi okno v objekt ter omogočili reševalcem in policistom dostop do starejše osebe skozi vhodna vrata. Intervencija je trajala pol ure.

scroll back to top
 

22.9.2012 Tekmovanje v nogometu za mladino

PGD Kamnik nogomet 08Danes se je ekipa treh mladih nogometašev iz našega društva udeležila tekmovanja v nogometu za mladino GZ Kamnik in GZ Komenda v Tunjicah. Edo, Matjaž in Elvis so tekmovali v kategoriji starejših pionirjev, spremljala pa jih je naša bodoča mentorica Tina :-).

scroll back to top
Več ...
 

21.9.2012 Odpiranje vrat

PGD Kamnik izgubljeni ključiOb 9.00 nas je občan zaprosil za pomoč pri vstopu v stanovanje v 4. nadstropju bloka na Zikovi ulici, ker je izgubil ključe. Po obvestilu na ReCO Ljubljana smo izvozili z vozilom ALK-32 ter tremi gasilci, ki so v prisotnosti policistov lastniku omogočili vstop v stanovanje skozi okno. Intervencija je trajala pol ure, skupaj je sodelovalo 6 gasilcev.

scroll back to top
 

19.9.2012 Poplavljanje objekta

PGD Kamnik Slatnarjeva poplavaOb 19.34 smo bili obveščeni, da na Šipkovi ulici v Kamniku voda poplavlja stanovanjski objekt. Na kraj dogodka je odšla ekipa petih gasilcev z vozilom TRV. Na kraju so ugotovili, da v objekt vdira podtalnica, zato so preko poveljnika Civilne zaščite aktivirali Komunalno podjetje Kamnik, ki je prevzelo intervencijo. Akcija je trajala 45 minut.

scroll back to top
 

25.9.2012 Prometna nesreča

PGD Kamnik prometna polje 03Ob 8.15 nas je urgentni zdravnik NMP Kamnik, preko ReCO 112, obvestil o napotitvi njihove ekipe na prometno nesrečo na Mengeško polje. Na kraj dogodka je izvozilo 8 gasilcev z dvema voziloma (HTV in TRV-2D).

scroll back to top
Več ...
 

22.9.2012 Seminar "Izredni dogodki na železnici"

PGD Kamnik seminar železnice 40Danes se je 24 gasilcev iz štirih gasilskih društev iz GZ Kamnik (Kamnik (11 gasilk in gasilcev), Sela, Srednja vas in Šmarca) v Ljubljani udeležilo 1. kampa Zavoda Vizija Varnosti in Slovenskih železnic (SŽ) z naslovom »Izredni dogodki na železnici; dviganje in vleka težkih bremen«. Kamniški gasilci smo sodelovali kot markiranti na dveh velikih zaključnih vajah tridnevnega kampa. Na vajah je sodelovala tudi ekipa Nujne medicinske pomoči Kamnik, saj je bil scenarij obeh vaj masovna železniška nesreča, kar je posledično zahtevalo aktiviranje večjega števila reševalnih ekip iz osrednjeslovenske in sosednjih regij.

scroll back to top
Več ...
 

20.9.2012 Evropski teden mobilnosti v Kamniku

PGD Kamnik dan brez avta 01Občina Kamnik je tudi letos v sklopu Evropskega tedna mobilnosti skupaj s Svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Kamnik danes, od 9. do 12. ure, organizirala druženje otrok kamniških šol in vrtcev na Glavnem trgu. Na prireditvi so sodelovali tudi 4 gasilci z gasilsko cisterno in večnamenskim vozilom. Obiskovalcem so predstavili vozili ter nudenje prve pomoči v primeru zastoja srca. Več o dogodku si lahko prebereet na strani Občine Kamnik.

scroll back to top
 

15.9.2012 9. srečanje in tekmovanje veteranov GZ Kamnik

PGD Kamnik veterani 04Na športnem igrišču v Lokah pri Tuhinju je danes potekalo 9. srečanje veteranov gasilske zveza Kamnik.

 

scroll back to top
Več ...
 
«ZačetekPrejšnja919293949596979899100NaslednjaKonec»

Stran 100 od 111