fp-dobrodosli-135

Začetna stran

15.2.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 19.51 je na Domžalski cesti v krožišču osebno vozilo zbilo pešca. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so skupaj z občani nudili prvo pomoč ponesrečencu do prihoda reševalcev NMP Kamnik, pomagali pri oskrbi ponesrečenca, usmerjali promet, nudili pomoč policiji in očistili cestišče. Reševalci NMP Kamnik so ponesrečenca oskrbeli in ga prepeljali v UKC Ljubljana.

scroll back to top
 

14.2.2021 POŽAR V KOMUNALNEM ZABOJNIKU

Ob 18.24 je zagorelo v komunalnem zabojniku na naslovu ulica Matije Blejca. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in PGD Duplica, ki so pogasili vsebino zabojnika.

scroll back to top
 

11.2.2021 PLAZOVI,UDORI,ZDRSI IN PODORI ZEMLJIN

Ob 13.12 je občan obvestil gasilce, da zemeljski plaz v Bela peč, občina Kamnik ogroža stanovanjsko hišo. Gasilci PGD Kamnik in PGD Sela so zavarovali območje ter plaz pokrili z polivinilom, uredili odvodnjavanje vode, evakuirali so enega stanovalca, ki bo do obiska geologov stanoval pri prijatelju.

scroll back to top
 

28.1.2021 POŽAR V NESTANOVALSKI STAVBI

Ob 17.13 se je iz drugega nadstropja poslovne stavbe na Ljubljanski cesti v občini Kamnik valil dim. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in Duplica, ki so na kraju evakuirali ljudi  in s termovizijsko kamero pregledali objekt in ga prezračili. Domnevni izvor dima je bila kotlovnica v kletnih prostorih. Na kraju je bila prisotna policija, NMP Kamnik, varnostna služba in predstavnik elektro Ljubljana. Domnevno napako na elektro instalaciji bodo poiskali vzdrževalci.

scroll back to top
 

20.1.2021 POŽARI V STANOVANJSKIH STAVBAH

Ob 22.45 so v naselju Vrhpolje, občina Kamnik gorele saje v dimniku. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in Nevlje, ki so na kraju pregledali dimnik in prostore s termovizijsko kamero in z elektrometrom preverili prostore zaradi nevarnih plinov. Materialna škoda ni nastala.

scroll back to top
 

13.2.2021 POŽARI V STANOVANSKI STAVBI

Ob 17.22 je v naselju Zduša, občina Kamnik gorelo v delno zapuščeni hiši. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so na kraju ugotovili, da je zagorelo v hiši, požar pa je lastnik že omejil pred prihodom gasilcev. Požar so pogasili, iznesli ožgani material in pregledali objekt s termovizijsko kamero. Aktivirani so bili tudi PGD Kamniška Bistrica vendar njihova pomoč ni bila potrebna.

scroll back to top
 

7.2.2021 POŽAR V STANOVANSKIH STAVBAH

Ob 00:18 so bili gasilci PGD Kamnik in PGD Nevlje obveščeni, da je na balkonu stanovanjske hiše gorela sedežna garnitura in stoli. Požar so pogasili lastniki. Gasilci so preventivno pregledali opaž strehe in fasado s termovizijsko kamero.

scroll back to top
 

28.1.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 20.39 je v naselju Zagorica nad Kamnikom, občina Kamnik osebno vozilo zbilo peško. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč NMP Kamnik, razsvetlili kraj dogodka, usmerjali promet, nudili pomoč policiji in umaknili vozilo s cestišča. Poškodovano peško so oskrbeli reševalci NMP Kamnik in jo odpeljali v UKC Ljubljana.

scroll back to top
 

19.1.2021 POŽAR V NESTANOVANSKI STAVBI

Ob 7.46 se je začelo kaditi iz električne omarice na Mestnem trgu v Kamniku. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so na kraju ugotovili, da je začetni požar začel gasiti hišnik. Gasilci so dokončno pogasili požar, ter opravili pregled z termovizijsko kamero in počakali na prihod dežurnrga električarja.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja11121314151617181920NaslednjaKonec»

Stran 11 od 142