fp-dobrodosli-135

Začetna stran

23.11.2021 SPROŠČANJE NEVARNIH PLINOV

Ob 19.07 so s Parmove ulice v Kamniku sporočili, da so zaznali sum na nevarnost plina v stanovanju. Gasilci PGD Kamnik so prisotnost plinov preverili z detektorjem plinov vendar nevarnosti niso zaznali. Preventivno so zaprli plin ter naročili najemnici pregled naprave.

scroll back to top
 

21.11.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 14.53 je na regionalni cesti Mengeš - Duplica, v občini Mengeš voznik zapeljal iz vozišča, se prevrnil na streho in ostal vkleščen v vozilu. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in Mengeš, ki so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč poškodovanemu vozniku do prihoda NMP Kamnik, postavili vozilo na kolesa, počistili razlite tekočine, usmerjali promet, počistili cestišče in nudili pomoč pri nalaganju vozila na avtovleko.

scroll back to top
 

18.11.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Na cesti Mengeš Trzin so naletno trčila tri osebna vozila. Gasilci so zavarovali kraj, odklopili akumulatorje, posuli razlite tekočine in pomagali policiji in reševalcem. Ena oseba je bila odpeljana v UKC Ljubljana.

scroll back to top
 

15.11.2021 SPROŠČANJE NEVARNIH PLINOV

Ob 18:02 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni s strani NMP Kamnik, da se v objektu Kališe 7B nahaja obnemogla oseba, potrebna detekcija nevarne snovi. Ob prihodu na kraj so ugotovili, da so NMP Kamnik objekt že prezračili in obnemoglo osebo odpeljali do reševalnega vozila. V samem objektu ni bilo zaznanih koncentracij nevarnih plinov. Stanovalcu smo prepovedali kurjenje do pregleda dimnikarja.

scroll back to top
 

12.11.2021 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ

Ob 22.38 so na Zikovi ulici v Kamniku gasilci PGD Kamnik s tehničnim posegom odprli vrata in omogočili dostop materi do otroka, ki je trdno spal na računalniku.

scroll back to top
 

20.11.2021 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ

Ob 11,.43 so v naselju Krivčevo, občina Kamnik pogrešali občanko. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so s tehničnim posegom odprli vrata, pomerili nevarnost dimnih plinov in našli poškodovano občanko, ki so ji nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP Kamnik. Reševalci NMP Kamnik so občanko oskrbeli in jo odpeljali v UKC Ljubljana. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

16.11.2021 ONESNAŽENJE OKOLJA

Gasilci PGD Kamnik so bili obveščeni o beli snovi pri gradu Jable. Na kraju se je snov analizirala s Ph lističi, ki so pokazali bazičnost, vzel se je vzorec. Po nadaljnjem ugotavljanju se je izkazalo, da gre za ostanke brušenja pri gradbenih delih.

scroll back to top
 

13.11.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 17.06 sta na Ljubljanski cesti v Kamniku trčili osebni vozili. Gasilci PGD Kamnik so zavarovali kraj nesreče, usmerjali promet do prihoda policistov, odklopili akumulatorje, z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine in pomagali umakniti vozili s cestišča. Poškodovanih v nesreči ni bilo.

scroll back to top
 

30.10.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Na kamniški obvoznici sta trčili osebni vozili. Gasilci so zavarovali kraj, odklopili akumulatorja ter posuli razlite tekočine.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 10 od 157