fp-dobrodosli-135

Začetna stran

22.9.2012 Tekmovanje v nogometu za mladino

PGD Kamnik nogomet 08Danes se je ekipa treh mladih nogometašev iz našega društva udeležila tekmovanja v nogometu za mladino GZ Kamnik in GZ Komenda v Tunjicah. Edo, Matjaž in Elvis so tekmovali v kategoriji starejših pionirjev, spremljala pa jih je naša bodoča mentorica Tina :-).

scroll back to top
Več ...
 

22.9.2012 Seminar "Izredni dogodki na železnici"

PGD Kamnik seminar železnice 40Danes se je 24 gasilcev iz štirih gasilskih društev iz GZ Kamnik (Kamnik (11 gasilk in gasilcev), Sela, Srednja vas in Šmarca) v Ljubljani udeležilo 1. kampa Zavoda Vizija Varnosti in Slovenskih železnic (SŽ) z naslovom »Izredni dogodki na železnici; dviganje in vleka težkih bremen«. Kamniški gasilci smo sodelovali kot markiranti na dveh velikih zaključnih vajah tridnevnega kampa. Na vajah je sodelovala tudi ekipa Nujne medicinske pomoči Kamnik, saj je bil scenarij obeh vaj masovna železniška nesreča, kar je posledično zahtevalo aktiviranje večjega števila reševalnih ekip iz osrednjeslovenske in sosednjih regij.

scroll back to top
Več ...
 

20.9.2012 Evropski teden mobilnosti v Kamniku

PGD Kamnik dan brez avta 01Občina Kamnik je tudi letos v sklopu Evropskega tedna mobilnosti skupaj s Svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Kamnik danes, od 9. do 12. ure, organizirala druženje otrok kamniških šol in vrtcev na Glavnem trgu. Na prireditvi so sodelovali tudi 4 gasilci z gasilsko cisterno in večnamenskim vozilom. Obiskovalcem so predstavili vozili ter nudenje prve pomoči v primeru zastoja srca. Več o dogodku si lahko prebereet na strani Občine Kamnik.

scroll back to top
 

15.9.2012 9. srečanje in tekmovanje veteranov GZ Kamnik

PGD Kamnik veterani 04Na športnem igrišču v Lokah pri Tuhinju je danes potekalo 9. srečanje veteranov gasilske zveza Kamnik.

 

scroll back to top
Več ...
 

13.9.2012 Požar gospodarskega poslopja

PGD Kamnik Srednja vas 01Ob 3.03 smo bili preko pozivnikov s strani ReCO Ljubljana obveščeni o požaru stanovanjske hiše v Srednji vasi, pred nami pa so bili o požaru obveščeni tudi gasilci teritorialnega društva PGD Srednja vas. Na kraj dogodka smo izvozili z vozili PV-1, TRV, GVC 16/24 in GVC 24/50, kasneje pa je izvozilo še vozilo GVGS, ki je dostavilo folijo za pokritje poškodovanega objekta. Skupaj je na kraj dogodka iz našega društva izvozilo 17 gasilcev.

scroll back to top
Več ...
 

21.9.2012 Odpiranje vrat

PGD Kamnik izgubljeni ključiOb 9.00 nas je občan zaprosil za pomoč pri vstopu v stanovanje v 4. nadstropju bloka na Zikovi ulici, ker je izgubil ključe. Po obvestilu na ReCO Ljubljana smo izvozili z vozilom ALK-32 ter tremi gasilci, ki so v prisotnosti policistov lastniku omogočili vstop v stanovanje skozi okno. Intervencija je trajala pol ure, skupaj je sodelovalo 6 gasilcev.

scroll back to top
 

19.9.2012 Poplavljanje objekta

PGD Kamnik Slatnarjeva poplavaOb 19.34 smo bili obveščeni, da na Šipkovi ulici v Kamniku voda poplavlja stanovanjski objekt. Na kraj dogodka je odšla ekipa petih gasilcev z vozilom TRV. Na kraju so ugotovili, da v objekt vdira podtalnica, zato so preko poveljnika Civilne zaščite aktivirali Komunalno podjetje Kamnik, ki je prevzelo intervencijo. Akcija je trajala 45 minut.

scroll back to top
 

15.9.2012 Dan GRS Kamnik

PGD Kamnik GRS 10Na povabilo predstavnikov GRS Kamnik smo se v Kamniški Bistrici udeležili njihove predstavitve ob 90. letnici organiziranega gorskega reševanja na Kamniškem. Na prireditvi smo predstavili večje tehnično reševalno vozilo z avtodvigalom in ekipo prve pomoči našega društva. Glavni namen dogodka pa je bilo zbiranje sredstev za novo intervencijsko vozilo GRS Kamnik.

scroll back to top
Več ...
 

11.9.2012 75 let gasilske službe Jožeta Berleca

PGD Kamnik Berlec 13Danes smo se v Keršmančevem parku udeležili proslave ob 75 letnici gasilskega službovanja našega člana Jožeta Berleca, ki je hkrati praznoval tudi svoj 93. rojstni dan. Gasilci iz 17 gasilskih društev iz GZ Kamnik in GZ Komenda smo mu pripravili 75 curkov pod katerimi se je slavljenec zapeljal s poveljniškim vozilom. Iz našega društva se je proslave udeležilo 13 gasilk in gasilcev.

scroll back to top
Več ...
 
«ZačetekPrejšnja141142143144145146147148149150NaslednjaKonec»

Stran 146 od 157