fp-dobrodosli-135

Začetna stran

21.7.2021 NESREČA Z NEVARNO SNOVJO

Ob 18:09 smo bilo obveščeni o prometni nesreči. Osebno vozilo je zadelo potopni stebriček, pri tem je poškodoval blok motorja in hladilnik. Iztekati so pričele tekočine. Gasilci PGD Kamnik so zavarovali kraj dogodka, posuli iztekle motorne tekočine, opravili ogled kraja dogodka. Skupaj s KP Kamnik smo izvedli sanacijo potopnega stebrička. Iztekle motorne tekočine bo pospravil koncesionar občine. Na kraju je bila PP Kamnik, katerim smo nudili pomoč. Po zaključku ogleda je avtovleka naložila osebno vozilo, saj je bilo nezmožno za nadaljnjo vožnjo.

scroll back to top
 

19.7.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 18.45 smo bili obveščeni, da je v Porebru padel mlajši kolesar. Na kraju nesreče smo mesto dogodka protinaletno zavarovali do prihoda policije, ekipa NMP Kamnik pa je poškodovanca na kraju oskrbela in odpeljala na nadaljnje zdravljenje.scroll back to top
 

11.7.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 15.56 sta na državni cesti Stahovica - Kamniška Bistrica voznik in sopotnica na motorju padla, motor pa se je zagozdil pod odbojno ograjo. Motorista nista bila poškodovana. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so s tehničnim posegom demontirali odbojno ograjo, odstranili motor, ga postavili na kolesa , počistili razlite motorne tekočine, nudili pomoč policiji pri usmerjanju prometa in počistili cestišče. Promet je bil v času intervencije urejen izmenično enosmerno.

scroll back to top
 

10.7.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 3.38 je na Trzinski cesti v občini Mengeš padel kolesar in obležal negiben. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in Mengeš ,ki so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč reševalcem NMP Domžale. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

7.7.2021 DELOVNA NESREČA

V kamniškem podjetju Dom Titan je zaposlenemu stiskalnica poškodovala prst. Gasilci so opravili ogled. Poškodovanega so oskrbeli zaposleni, reševalci NMP Kamnik so ga prevzeli in o dpeljali v UKC Ljubljana.

scroll back to top
 

11.7.2021 NESREČE Z NEVARNO SNOVJO

Ob 16.19 je na Trubarjevi cesti v občini Mengeš prišlo do puščanja napeljave UNP med plinsko jeklenko in štedilnikom. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in Mengeš, ki so iznesli plinsko jeklenko in nadtlačno prezračili objekt in izmerili prisotnost nevarnih plinov in počakali da je nevarnost minila. Na kraju je bila tudi policija.

scroll back to top
 

10.7.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 18.59 je na cesti Mengeš - Kamnik pri prehodu čez progo pri Duplici padla kolesarka. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj nesreče in pomagali reševalcem pri oskrbi poškodovane. Reševalci NMP Kamnik so poškodovano osebo prepeljali v UKC Ljubljana.

scroll back to top
 

9.7.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 11.53 je na regionalni cesti Mengeš-Kamnik v občini Mengeš, osebno vozilo trčilo v traktor s prikolico, pri čemer sta obe vozili zapeljali s cestišča, osebno vozilo pa se je prevrnilo in obstalo na kolesih na njivi. Gasilci PGD Mengeš in Kamnik so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na avtomobilu in nudili prvo pomoč poškodovanemu vozniku osebnega vozila do prihoda reševalcev NMP Domžale, ki so ga na kraju oskrbeli in prepeljali v UKC Ljubljana. Gasilci so tudi nudili zavarovanje in pomoč policistom pri ogledu kraja dogodka.

scroll back to top
 

5.7.2021 TEHNIČNA POMOČ

Ob 8.27 so gasilci PGD Kamnik posredovali v trgovsko stanovanjskem objektu na Ljubljanski cesti v Kamniku, kjer je meteorna voda preko noči zalila prodajalno INTERSPORT. Nudili so pomoč osebju pri odstranitvi škode. Nastala je večja materialna škoda na spuščenem stropu in trgovskih izdelkih.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 3 od 142