fp-dobrodosli-135

Začetna stran

29.07.2020 Požari na prometnih sredstvih

Ob 3.56 je v Samostanski ulici v Kamniku zagorel osebni avto citroen C3. Požar so pred našim prihodom gasili že tam prisotni, do konca smo ga pogasili gasilci PGD Kamnik z večimi napadalnimi skupinami z IDA ter peno. Vzrok požara preiskuje policija. Vozilo je bilo v požaru uničeno.

scroll back to top
 

27.07.2020 Požari na prometnih sredstvih

Na Samostanski ulici v Kamniku je ob 2.48 gorelo osebno vozilo. Posredovali smo gasilci PGD Kamnik, ki smo pogasili požar ter opravili pregled s termovizijsko kamero. V požaru je bilo vozilo uničeno, poškodovala pa se je tudi fasada večstanovanjskega objekta. Prezračili smo objekt, ki se je med požarom zadimil.

scroll back to top
 

26.07.2020 Nesreče v cestnem prometu

Ob 4.29 se je na cesti Arboretum - Kamnik v občini Kamnik voznik z osebnim vozilom prevrnil in se telesno poškodoval. Posredovali smo gasilci PGD Kamnik, ki smo zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč poškodovanemu do prihoda reševalcem NMP Kamnik, nudili pomoč reševalcem NMP Kamnik in policiji, namestili pivnike v potok, s hidravličnim dvigalom vozilo dvignili iz jarka in ga postavili na kolesa, razsvetlili kraj nesreče, usmerjali promet, nudili pomoč avtovleki, nevtralizirali razlite motorne tekočine in počistili kraj nesreče. Poškodovanega so oskrbeli reševalci NMP Kamnik in ga odpeljali v UKC Ljubljana.

scroll back to top
 

25.07.2020 Delovne in rudniške nesreče

Ob 22.43 je v naselju Rožično, občina Kamnik občan padel v prostor z žaganjem. Posredovali smo gasilci PGD Kamnik in Sela, ki smo nudili pomoč reševalcem NMP Kamnik in ponesrečenca prenesli iz kleti. Reševalci NMP Kamnik so poškodovanca odpeljali v UKC Ljubljana. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

25.07.2020 Nesreče z nevarnimi snovmi,

Ob 8.30 je bil v Mengšu v razbremenilnem kanalu potoka Pšata opažen večji naftni madež. Posredovali smo gasilci PGD Kamnik in PGD Mengeš, ki smo zavarovali kraj dogodka, namestili pivnike in lovilna črevesa, izvedli analizo nevarne snovi, vzeli vzorce vode in jih predali ustreznim službam. Na kraju je posredoval tudi član ribiške družine in policija. Po prvih podatkih do pogina rib ni prišlo. Odvoz nevarne snovi je izvedla pristojna služba.

scroll back to top
 

26.07.2020 Nesreče pri športnih, rekreativnih in drugih aktivnostih

Na makadamski poti od Kamniške Bistrice proti Kokrškemu sedlu je padel kolesar.  Izvozili smo s tehničnim vozilom, vendar naše posredovanje ni bilo potrebno.

scroll back to top
 

26.07.2020 TEHNIčNA IN DRUGA POMOč

Ob 0.58 smo bili obveščeni, da je na Sovinji peči pri hiši v globel (cca. 4 metre) padel pes. Med vožnjo na kraj intervencije smo prejeli preklic, saj so ga že rešili domači.

scroll back to top
 

25.07.2020 Tehnična in druga pomoč

Ob 15.51 je gozdu proti Palovčam v grapo padel pes. Ker ga lastnik ni mogel sam rešiti, smo posredovali gasilci PGD Kamnik. Iz grape smo z vrvno tehniko rešili psa in ga vrnili srečnemu lastniku.

scroll back to top
 

24.07.2020 Tehnična in druga pomoč

Gasilci PGD Kamnik smo preko dopoldneva nudili pomoč policiji z avto dvigalom pri dvigovanju zgorelega osebnega vozila. Okolico smo posuli z vpojnimi sredstvi ter postavili pivnike.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 3 od 131