fp-dobrodosli-135

Začetna stran

15.4.2021 NESREČE Z NEVARNIMI SNOVMI

Ob 20.08 je v podzemni parkirni garaži prišlo do izlitja nevarne snovi, bencina in olja. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj, nevtralizirali izlitje, izvajali požarno varovanje in prezračili prostor. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

10.4.2021 POŽARI V STANOVANJSKIH STAVBAH

Ob 15.21 so v naselju Črna, občina Kamnik zagorele saje v dimniku večstanovanjskega objekta. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in Gozd, ki so varovali okolico dimnika dokler saje niso zgorele, iznesli goreč material, pregledali okolico s termo kamero, prebili zamašeno dimno tuljavo in lastniku prepovedali uporabo kurilne naprave do prihoda dimnikarja.

scroll back to top
 

6.4.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 14.27 se je v naselju Šutna, občina Kamnik zgodila prometna nesreča v kateri je bil udeležen motorist. Poleg policije in reševalcev so posredovali tudi gasilci PGD Kamnik. Nudili so pomoč reševalcem pri prenosu poškodovanca.

scroll back to top
 

26.3.2021 POŽARI NA TRAVNIŠKIH POVRŠINAH

Ob 13.00 je nad vasjo Prapretno proti Sv. Primožu v občini Kamnik gorela trava in podrast. Požar na površini 20 x 50 m so pogasili gasilci PGD Kamnik, Gozd in Kamniška Bistrica.

scroll back to top
 

11.3.2021 POŽARI V STANOVANJSKIH STAVBAH

Ob 17.22 smo bili obveščeni o dimniškem požaru v Motniku. Posredovali so gasilci PGD Motnik in PGD Kamnik, ki so ohladili in očistili dimnik, opravili pregled s termo kamero ter lastnika napotili na pristojnega dimnikarja. Materialna škoda ni nastala.

scroll back to top
 

7.4.2021 POŽAR V STANOVANJSKIH STAVBAH

Ob 19.41 je v vasi Buč v občini Kamnik zagorelo v dimniku stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in Šmartno v Tuhinju, ki so dimnik pogasili, pregledali in odsvetovali nadaljnje kurjenje.

scroll back to top
 

28.3.2021 POŽARI V STANOVANJSKIH STAVBAH

Ob 18.10 so zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Kamnik in PGD Nevlje so zavarovali kraj dogodka, izpraznili kurišče in objekt pregledali s termovizijsko kamero.

scroll back to top
 

22.3.2021 NESREČE Z NEVARNO SNOVJO

Ob 21.44 so v naselju Podgorje v občini Kamnik občani zaznali močan vonj po barvah oziroma lakih. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali širšo okolico, s pomočjo informacijskega sistema izvedli pregled jaškov kanalizacije glavnega voda in pritokov ter odkrili makro lokacijo onesnaženja. Izvedli so teste s eksploziometrom, PH metrom in s testnimi lističi za ogljikovodike. Tekom intervencije je vonj iz jaškov upadal. Posredovali so dežurni delavci komunalnega podjetja Kamnik. ki so sprali jaške na več odsekih. Med pranjem je bilo na lokaciji zaznati izrazit vonj po barvah oziroma lakih. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

6.3.2021 POŽARI V STANOVANJSKIH STAVBAH

Ob 18.51 se je v naselju Mekinje, občina Kamnik, zaradi dima pri uporabi žara na balkonu, v stanovanju sprožil požarni alarm. Gasilci iz PGD Kamnik so opravili meritev prisotnosti plinov in prezračili stanovanje. Ena oseba se je nadihala dima in so jo v oskrbo prevzeli reševalci NMP Kamnik.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 3 od 137