fp-dobrodosli-135

Začetna stran

26.12.2021 POŽAR ZABOJNIKOV

Ob 16.54 smo prejeli obvestilo, da gori zabojnik za smeti ob trafo postaji na Streliški ulici v Kamniku. Po prihodu na kraj smo zabojnik za papir pogasili. V požaru je bil v celoti uničen, zabojnika za steklo in embalažo, ki sta bila poleg, pa so pred našim prihodom odmaknili očividci. Na kraju je bila prisotna tudi patrulja policije.

scroll back to top
 

26.12.2021 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ

Odpiranje vrat v 3 nadstropju. Občanka odprla vrata ravno ob prihodu gasilcev v nadstropje bloka. 

scroll back to top
 

22.12.2021 POŽARI V STANOVANJSKIH STAVBAH

Ob 7.25 smo bili obveščeni o dimniškem požaru v stanovanjski hiši v Šmarci. Pred našim prihodom je lastnik že gasil dimniško tuljavo z ročnim gasilnim aparatom. Po prihodu na kraj smo s termokamero pregledali objekt, ga prezračili, dokončno pogasili drva v peči in jih iznesli. Izmerili smo tudi prisotnost morebitnih nevarnih plinov v objektu. Nevarnih plinov ni bilo zaznati. Dokončno sanacijo bo prevzel dimnikar.

scroll back to top
 

9.12.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Na Korenovi cesti, v naselju Podgorje, občina Kamnik, je tovorno vozilo zdrselo s ceste ter pri tem prevrnilo priklopno prikolico s peskom ter poškodovalo tri osebna vozila. do iztekanja goriva ni prišlo. Poškodovanih ni bilo. Gasilci PGD Kamnik so zavarovali kraj dogodka ter nudili tehnično pomoč službam na kraju.

scroll back to top
 

3.12.2021 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ

Ob 11.06 so v naselju Soteska 60 gasilci PGD Kamnik odprli vrata stanovanja, ker je iz zgornjega nadstropja pritekala voda. Na kraju so bili prisotni policisti PP Kamnik in delavci KP Kamnik.

scroll back to top
 

23.12.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 13:00 smo bili s strani Regijskega centra za obveščanje prejeli obvestilo o prometni nesreči na cesti Moste – Brnik, pred naseljem Lahovče, osebno vozilo na strehi izven cestišča 1 oseba ukleščena. Izvozili smo z obema tehničnima voziloma HTRV in TRV 2-D, po prihodu, smo kraj nesreče proti naletno zavarovali in protipožarno zavarovali ter nudili prvo pomoč vozniku, ki je že sam prišel iz prevrnjenega vozila.

scroll back to top
Več ...
 

17.12.2021 NESREČE V CESTNEM POMETU

Ob 18:37 smo prejelo obvestilo o prometni nesreči 2 osebnih vozil v kraju Mengeš v krožnem krožišču pri BS Petrol. izvozili smo z obema tehničnima voziloma HTRV in TRV 2-D. Ob prihodu na kraj smo skupaj z PGD Mengeš proti požarno in proti naletno zavarovali kraj nesreče ter odklopili akumulatorje, zavarovali smo tudi širše območje in preusmerili promet. Nudili smo asistenco NMP Domžale pri oskrbi in prenosu ponesrečenca. Osebo smo iz vozila rešili s tehničnim posegom. Poškodovano osebo so reševalci prepeljali v KC Ljubljana. Voznika drugega vozila pa so pregledali na kraju. Razsvetljevali smo celoten kraj dogodka in počistili krožišče v izmeri 100m. na kraju je bila prisotna tudi policija PP Domžale in PPP Ljubljana. Katerim smo nudili pomoč pri ogledu nesreče. Po zaključenem ogledu smo vozilo postavili nazaj na kolesa in ga pripravili za naklad na avtovleko. Tekom intervencije smo vršili zapore in usmerjali promet. Ob 20:30 je bil dokončno sproščen promet.

scroll back to top
 

8.12.2021 SPROŠČANJE NEVARNIH PLINOV

PGD Kamnik je bil obveščen o vonju po plinu v proizvodni hali podjetja Hella. Ob prihodu na kraj so odgovorni zaposleni že izvajali evakuacijo cca 60 ljudi. Gasilci Pgd Kamnik so pregledali prostore in evakuirali še dva zaposlena, opravili več meritev z različnimi detektorji. Zaradi manjše koncentracije neznanega smradu se je hala prezračila s tremi večjimi nadtlačnimi ventilatorji. Ob ponovnem merjenju koncentracije merilnik ni zaznal ničesar. Na kraju je bila prisotna policija in delavca Adriaplina.

scroll back to top
 

29.11.2021 POŽAR NA SMETIŠČIH,ODLAGALIŠČIH

Ob 17:10 so bili gasilci PGD Kamnik in PGD Gozd obveščeni, da ob cesti Kamnik - Črnivec nenadzorovano gori kup lesa. Gasilci PGD Gozd in PGD Kamnik so pogasili goreči kup odpadnega lesa.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 9 od 157