fp-dobrodosli-135

Začetna stran

28.3.2021 POŽARI V STANOVANJSKIH STAVBAH

Ob 18.10 so zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Kamnik in PGD Nevlje so zavarovali kraj dogodka, izpraznili kurišče in objekt pregledali s termovizijsko kamero.

scroll back to top
 

26.3.2021 POŽARI NA TRAVNIŠKIH POVRŠINAH

Ob 13.00 je nad vasjo Prapretno proti Sv. Primožu v občini Kamnik gorela trava in podrast. Požar na površini 20 x 50 m so pogasili gasilci PGD Kamnik, Gozd in Kamniška Bistrica.

scroll back to top
 

11.3.2021 POŽARI V STANOVANJSKIH STAVBAH

Ob 17.22 smo bili obveščeni o dimniškem požaru v Motniku. Posredovali so gasilci PGD Motnik in PGD Kamnik, ki so ohladili in očistili dimnik, opravili pregled s termo kamero ter lastnika napotili na pristojnega dimnikarja. Materialna škoda ni nastala.

scroll back to top
 

5.3.2021 POŽAR V NESTANOVANJSKIH STAVBAH

Ob 3.27 so v skladišču velikosti 30 x 10 m zagorele pnevmatike in ostal plastični material. Posredovali so gasilci PGD Šmarca in PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj dogodka, preprečili širitev požara na sosednji objekt, pogasili požar s penilom in razsvetljevali kraj dogodka. Pogorel je material in šotor na površini 10 x 10 m.

scroll back to top
 

2.3.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 9.50 je pohodnica na Sv. Primož, občina Kamnik opazila osebno vozilo približno dvajset metrov pod cesto. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so na kraju ugotovili, da je v vozilu ukleščena oseba. Gasilci so stabilizirali vozilo ter s tehničnim posegom rešili voznika iz vozila ter ga prenesli do reševalnega vozila. Reševalci NMP Kamnik so poškodovanca odpeljali v bolnišnico.

scroll back to top
 

22.3.2021 NESREČE Z NEVARNO SNOVJO

Ob 21.44 so v naselju Podgorje v občini Kamnik občani zaznali močan vonj po barvah oziroma lakih. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali širšo okolico, s pomočjo informacijskega sistema izvedli pregled jaškov kanalizacije glavnega voda in pritokov ter odkrili makro lokacijo onesnaženja. Izvedli so teste s eksploziometrom, PH metrom in s testnimi lističi za ogljikovodike. Tekom intervencije je vonj iz jaškov upadal. Posredovali so dežurni delavci komunalnega podjetja Kamnik. ki so sprali jaške na več odsekih. Med pranjem je bilo na lokaciji zaznati izrazit vonj po barvah oziroma lakih. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

6.3.2021 POŽARI V STANOVANJSKIH STAVBAH

Ob 18.51 se je v naselju Mekinje, občina Kamnik, zaradi dima pri uporabi žara na balkonu, v stanovanju sprožil požarni alarm. Gasilci iz PGD Kamnik so opravili meritev prisotnosti plinov in prezračili stanovanje. Ena oseba se je nadihala dima in so jo v oskrbo prevzeli reševalci NMP Kamnik.

scroll back to top
 

4.3.2021 DELOVNE NESREČE

Ob 9.28 smo bili obveščeni o delovni nesreči s traktorjem v naselju Laniše v občini Kamnik. Posredovali so gasilci PGD Kamnik ,ki so zavarovali kraj nesreče in nudili pomoč reševalcem pri oskrbi in prenosu poškodovanega občana.

scroll back to top
 

18.2.2021 NOVO VOZILO

Od četrtka, 18.2.2021 smo v PGD Kamnik bogatejši za novo orodno vozilo za nevarne snovi (OVNS). Vozilo je namenjeno posredovanju ob nesrečah z nevarnimi snovmi in ob množičnih nesrečah.

scroll back to top
Več ...
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 9 od 142