fp-dobrodosli-140

Začetna stran

31.12.2022 Požari v komunalnih in drugih zabojnikih

Ob 21.02 je na Šolski ulici v Kmniku gorel zabojnik za papir. Aktivirani so bili gasilci PGD Kamnik, ki so odstranili nepoškodovane zabojnike in pogasili goreč zabojnik. Gasilci so tudi pregledali okolico. Na kraju je bila tudi policija.

scroll back to top
 

31.12.2022 Onesnaženje, nesreče z nevarnimi snovmi

Ob 12.12 smo bili obveščeni o onesnaženju potoka z gnojnico v naselju Okroglo v občini Kamnik. Na kraj so odšli gasilci PGD Kamnik, ki so ob prihodu na kraj izvedli analizo vode, ki je pokazala nekoliko povišane vrednosti nitritov. Ukrepe za zajezitev škode je izvedel že lastnik ribogojnice zato do pogina rib ni prišlo. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

27.12.2022 Požari v naravi oziroma na prostem

Ob 13.17 se je kadilo na Novem trgu v Kamniku. Gasilci PGD Kamnik so ugotovili, da občan nadzorovano kuri papir. Ni bilo možnosti za širjenje. V dogovoru z domačinom so gasilci pogasili goreč kup in prelili okolico.

scroll back to top
 

22.12.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 20.36 se je na regionalni cesti Spodnji Brnik-Moste pri odcepu za Komendo, občina Komenda, osebno vozilo zaletelo v odbojno ograjo in obtičalo na ograji. Gasilci PGD Moste in Kamnik so zavarovali in razsvetljevali kraj nesreče in odklopili akumulator na vozilu. Poškodovanih v nesreči ni bilo.

scroll back to top
 

20.12.2022 Požari v naravi oziroma na prostem

Ob 15:02 so bili gasilci obveščeni, da na železniški postaji Kamnik ob progi gori pohištvo. Gorel je kupček papirja ob tirih, pogasil je uslužbenec SŽ.

scroll back to top
 

30.12.2022 Požari v komunalnih in drugih zabojnikih

Ob 7.33 so na železniški postaji Kamnik - Mesto, gasilci PGD Kamnik pogasili manjši goreči zabojnik za smeti. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

24.12.2022 Požari v stanovanjskih stavbah

Ob 13.51 smo bili obveščeni o zadimljenem hodniku in požaru v stanovanju v četrtem nadstropju na ulici Matije Blejca v Kamniku. Posredovali so gasilci PGD Duplica in Kamnik, ki so odstavili zažgano hrano iz štedilnika in prezračili dve stanovanji in stopnišče. Izmerili so prisotnost nevarnih plinov. Na kraju je bila tudi Policija.

scroll back to top
 

20.12.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 21.35 sta na regionalni cesti Mengeš–Vodice čelno trčili osebni vozili. Gasilci PGD Kamnik in Mengeš so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, s tehničnim posegom rešili ukleščeno osebo iz vozila, odklopili akumulatorja, nudili pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalcev NMP Ljubljana, ki so jo nato oskrbeli in odpeljali v UKC Ljubljana. Gasilci so pomoč nudili tudi policiji in delavcem avtovleke pri nalaganju vozila. Cesta je bila zaradi intervencije zaprta za ves promet.

scroll back to top
 

20.12.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 7:17 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je prišlo do prometne nesreče dveh vozil na cesti Mengeš - Šinkov Turn. Ob prihodu na kraj so gasilci PGD Mengeš in PGD Kamnik zavarovali kraj dogodka, nudili prvo pomoč dvema poškodovanim osebama do prihoda reševalcev NMP Domžale, odklopili akumulatorje na vozilih in odstranili vozili s cestišča ter počistili cestišče.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 6 od 175