fp-dobrodosli-135

Začetna stran

28.1.2021 POŽAR V NESTANOVALSKI STAVBI

Ob 17.13 se je iz drugega nadstropja poslovne stavbe na Ljubljanski cesti v občini Kamnik valil dim. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in Duplica, ki so na kraju evakuirali ljudi  in s termovizijsko kamero pregledali objekt in ga prezračili. Domnevni izvor dima je bila kotlovnica v kletnih prostorih. Na kraju je bila prisotna policija, NMP Kamnik, varnostna služba in predstavnik elektro Ljubljana. Domnevno napako na elektro instalaciji bodo poiskali vzdrževalci.

scroll back to top
 

28.1.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 20.39 je v naselju Zagorica nad Kamnikom, občina Kamnik osebno vozilo zbilo peško. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč NMP Kamnik, razsvetlili kraj dogodka, usmerjali promet, nudili pomoč policiji in umaknili vozilo s cestišča. Poškodovano peško so oskrbeli reševalci NMP Kamnik in jo odpeljali v UKC Ljubljana.

scroll back to top
 

19.1.2021 POŽAR V NESTANOVANSKI STAVBI

Ob 7.46 se je začelo kaditi iz električne omarice na Mestnem trgu v Kamniku. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so na kraju ugotovili, da je začetni požar začel gasiti hišnik. Gasilci so dokončno pogasili požar, ter opravili pregled z termovizijsko kamero in počakali na prihod dežurnrga električarja.

scroll back to top
 

3.1.2021 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ

Ob 15.58 smo bili obveščeni,da sta na cesti med planino Kisovec in Kranjskim Rakom podrta drevesa in da planinci ne morejo s planine. Požagali smo 3 smreke in omogočili vozilom varen spust v dolino.

scroll back to top
 

14.08.2020 Močnejše neurje, poplave ob vodotokih

IMG 1357V popoldanskih urah smo našteli 27 dogodkov povezanih z močnejšim deževjem na štajerski strani Kozjaka. Skupaj z gasilci PGD Špitalič in PGD Motnik ter koncesionarjema za ceste smo sanirali cestišča, z njih umaknili nanose naplavin, podrtih dreves ter iz hiš izčrpali meteorno vodo. Prav tako smo na poplavljenih odsekih pomagali pri zaporah prometa ter usmerjanju.

scroll back to top
 

20.1.2021 POŽARI V STANOVANJSKIH STAVBAH

Ob 22.45 so v naselju Vrhpolje, občina Kamnik gorele saje v dimniku. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in Nevlje, ki so na kraju pregledali dimnik in prostore s termovizijsko kamero in z elektrometrom preverili prostore zaradi nevarnih plinov. Materialna škoda ni nastala.

scroll back to top
 

6.1.2021 POŽAR V STANOVANJSKI STAVBI

Ob 10.35 smo bili obveščeni o dimniškem požaru v Oševku občina Kamnik. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in PGD Nevlje, ki so ohladili dimnik, prezračili prostore ter lastnika napotili k pristojnemu dimnikarju. Materialna škoda ni nastala.

scroll back to top
 

1.1.2021 POŽAR

Ob 4.02 smo bili obveščeni o požaru zabojnikov. Gorela sta dva zabojnika, poškodovana je bila tudi  panelna ograja.

scroll back to top
 

12.08.2020 Nesreče pri športnih, rekreativnih in drugih aktivnostih

Ob 9.35 smo gasilci PGD Kamnik pomagali pri prenosu poškodovanega kolesarja, kateri se je poškodoval v gozdu v Spodnjih Stranjah, do reševalnega vozila NMP Kamnik, s katerim je bil odpeljan v nadaljnjo oskrbo.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 6 od 137