fp-dobrodosli-135

Začetna stran

18.6.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 15.47 sta na državni cesti Mengeš - Moste čelno trčila voznik kombiniranega vozila in tovornega vozila vlačilca. Voznik kombiniranega vozila je po trčenju ostal vkleščen v vozilu. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in Mengeš, ki so zavarovali kraj nesreče, s tehničnim posegom rešili hudo poškodovanega voznika iz vozila, odklopili akumulatorje, vršili požarno stražo, nevtralizirali iztekle motorne tekočine in nudili pomoč NMP Domžale pri oskrbi poškodovanega. Po končanem policijskem ogledu so nudili pomoč avto vleki pri natovarjanju osebnega in tovornega vozila, osebju za odvoz tovornega vozila so z dvižnimi blazinami dvignili vozilo. V času intervencije je bila cesta zaprta za ves promet. Na kraju so bili policisti PP Domžale, PPP Ljubljana Brdo in več vozil NMP Kamnik.

scroll back to top
 

17.6.2021 POŽAR V STANOVANJSKI STAVBI

Ob 21.48 je na Mengeški cesti v občini Kamnik zagorelo na podstrešju stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in Duplica, ki so pogasili požar na podstrešju, prezračili prostore, objekt pregledali s termo kamero, izključili elektriko, zaprli vodo, razsvetlili objekt in nudili pomoč policiji pri ogledu kraja. Po končanem gašenju so s folijo prekrili poškodovano ostrešje. Uničena je oprema za ogrevanje sanitarne vode in 10 m2 ostrešja. Bivalni del je nepoškodovan.

 

scroll back to top
 

15.6.2021 NESREČE PRI ŠPORTNIH AKTIVNOSTIH

Ob 11.01 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je na območju nekdanje smodnišnice padel kolesar in se poškodoval. Na kraju so bili reševalci NMP Kamnik, ki so poškodovano osebo oskrbeli.

scroll back to top
 

8.6.2021 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ

Odpiranje vrat stanovanja.S pomočjo stikalnih lestev smo vstopili na balkon v tretjem nadstropju ter s tehničnim posegom odprli vrata balkona.

scroll back to top
 

8.6.2021 POŽARI NA SREDSTVIH CESTNEGA PROMETA

Ob 12.22 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da gori osebno vozilo ob stanovanjskem bloku. Ob prihodu na kraj so zavarovali kraj dogodka, ugotovili da so prisotni na kraju že začeli z gašenjem vozila z ročnim gasilnikom na prah, dokončno pogasili vozilo ter ga pregledali s termo kamero. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 

15.6.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Prometna nesreča v Mengšu. Na kraj nesreče smo posredovali z dvemi vozili (04 in 05). Protinaletno in protipožarno zavarovali kraj dogodka. Na 2 poškodovanih vozilih odklopili akumulatorje, na cestišču nevtralizirali razlite motorne in akumulatorske tekočine, s cestišča odstranili razbitine ter eno poškodovano vozilo spravili s cestišča na obcestno pot, kjer ga bo prevzela avtovleka. Pomagali reševalcem NMP Domžale pri oskrbi in prenosu ene poškodovane osebe. Policiji smo nudili pomoč pri ogledu kraja nesreče in uredili zaporo ceste z obvozom. Vse aktivnosti potekale v sodelovanju z PGD Mengeš.

scroll back to top
 

14.6.2021 POŽARI NA SREDSTVIH CESTNEGA PROMETA

Ob 10.31 je na cesti od Črnivca proti Kranjskemu Raku, občina Kamnik, gorelo motorno kolo. Gasilci PGD Kamnik, Gozd, Gornji Grad in Nova Štifta so požar na vozilu in okolici pogasili ter zavarovali kraj dogodka.

scroll back to top
 

8.6.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Padec kolesarke. Ob prihodu na kraj dogodka, smo kraj proti naletno zaščitili, nudili pomoč NMP, ter policiji.

scroll back to top
 

5.6.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 19.29 je v naselju Spodnje Palovče v občini Kamnik voznik zapeljal iz ceste na strmo brežino. se večkrat prevrnil in se ustavil na kolesih čelno v drevesu 200 metrov pod cesto. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj dogodka, stabilizirali vozilo, s tehničnim posegom rešili voznika iz vozila, nudili pomoč reševalcem NMP Kamnik, in prenesli poškodovanega po strmi brežini do ceste. Gasilci so odklopili akumulator in nevtralizirali iztekle motorne tekočine. Poškodovanega voznika so oskrbeli reševalci NMP Kamnik in ga odpeljali v UKC Ljubljana.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 6 od 142