fp-dobrodosli-140

Začetna stran

29.11.2022 Požari v nestanovanjskih stavbah

Ob 17.45 je gorelo v Qlandiji v Kamniku. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in Duplica, ki so ugotovili, da so gorele papirnate brisače v toaletnem prostoru. Izvedli so delno evakuacijo objekta. Požar je omejila že prej omejila varnostnica, ki se je pri tem tudi nadihala dimnih plinov. Do prihoda reševalcev so gasilci nudili prvo pomoč. Prezračili so prostore in preventivno pregledali še sosednje lokale.

scroll back to top
 

16.11.2022 Prometna nesreča

Ob 23.14 je v železniškem predoru pri postaji Kamnik - mesto vlak povozil osebo. Posredovali so gasilci PGD Kamnik. ki so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP Zd Kamnik, policiji ter razsvetlili kraj dogodka v predoru in nudili pomoč pri transportu preminule osebe iz predora. Na kraju je posredovala policija ter dežurne pristojne službe.

scroll back to top
 

15.11.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 8:12 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je prišlo do zdrsa vozila s cestišča, na cesti Kamnik - Stari grad. Gasilci so zavarovali kraj dogodka, izvlekli vozilo na cestišče in le tega očistili. V nesreči ni bilo poškodovanih.

scroll back to top
 

9.11.2022 Onesnaženje, nesreče z nevarnimi snovmi

Ob 6.55 smo bili obveščeni, da se na reki Kamniški Bistrici pojavljajo bele pene. Gasilci PGD Kamnik so na kraju odkrili izvor onesnaženja in opravili meritve, ki pa niso pokazale odstopanj.

scroll back to top
 

7.11.2022 Nesreče z nevarnimi snovmi

Ob 11:29 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je v naselju Soteska, občina Kamnik, bela voda v potoku. Ob prihodu na kraj so pregledali kraj in ugotovili, da je morebitno onesnažena voda že odtekla. Bele usedline na brežini potoka so testirali za nevarne snovi in ugotovili, da ni odstopanj od normale.

scroll back to top
 

16.11.2022 Požar, eksplozija

Ob 19.35 se je iz podhoda pri nakupovalnem centru močno kadilo. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in Duplica, ki so na kraju ugotovili, da ne gre za nevaren požar ampak za nadzorovano kurjenje. Pregledali so kraj dogodka in ga nato zapustili.

scroll back to top
 

10.11.2022 Požari na sredstvih cestnega prometa

b 01:44 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni da gori osebno vozilo. Ob prihodu na kraj je bilo ugotovljeno, da gorijo 3 osebna vozila in eno kombinirano vozilo. Gasilci PGD Kamnik so zavarovali kraj dogodka, pogasili goreča vozila in odklopili akumulatorje na vozilih. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

IMG 5238

scroll back to top
 

8.11.2022 Požari v nestanovanjskih stavbah

Ob 10:49 smo bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da gori čebelnjak. Naknadno smo prejeli informacijo, da se lahko v objektu nahaja oseba. Ob prihodu na kraj so gasilci PGD Kamniška Bistrica in PGD Kamnik zavarovali kraj dogodka in pričeli z gašenjem in preiskovanjem brunarice s čebelnjakom velikosti cca 4x8 m. Naknadno so bili aktivirani tudi PGD Šmarca. Ko je bil požar že skoraj popolnoma pogašen, je bilo v notranjosti objekta najdeno človeško truplo. Na kraju je bila tudi dežurna enota NMP Kamnik, ki je potrdila smrt. Aktivnosti gašenja in sanacije so se skoraj popolnoma prekinile do zaključka preiskave s strani policije. Gasilci smo policistom nudili pomoč pri odstranjevanju pogorelega materiala s pogorišča in razsvetljavo. Po zaključenem ogledu smo gasilci požarišče dokončno pogasili in pregledali s termo vizijsko kamero.

scroll back to top
 

4.11.2022 Nesreče v cestnem prometu

Ob 22:02 smo bili obveščeni o prometni nesreči dveh osebnih vozil na Kolodvorski cesti v Mengšu. Gasilci PGD Kamnik in Mengeš smo zavarovali kraj dogodka, pomagali poškodovani osebi do prihoda reševalcev, posuli razlite motorne tekočine, odklopili akumulator ter pomagali policiji pri usmerjanju prometa.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 8 od 175