fp-dobrodosli-135

Začetna stran

16.3.2018 Prometna nesreča

Ob 5.14 smo bili preko pozivnikov obveščeni, da je na kamniški obvoznici prišlo do prometne nesreče osebnega vozila. Na kraj dogodka smo izvozili z dvema voziloma in 10 gasilci, še 7 pa jih je ostalo v pripravljenosti. Po prihodu na kraj smo ugotovili, da je udeleženo eno vozilo ter poškodovana ena oseba, ki so jo že prevzeli reševalci Nujne medicinske pomoči Kamnik. Naše posredovanje ni bilo potrebno, akcija je trajala pol ure. Vzrok nesreče preiskuje policija.

scroll back to top
 

9.3.2018 Podrto drevo čez cesto

slika1Ob 14.08 smo bili preko pozivnikov obveščeni, da je na cesto v naselju Spodnje Stranje padlo drevo. Izvozili smo s TRV-2D in petimi gasilci. Drevo smo razžagali in odstranili s cestišča ter usmerjali promet. Intervencija je trajala 40 minut, na poziv se je odzvalo sedem gasilcev.

scroll back to top
Več ...
 

28.2.2018 Odpiranje vrat

Ob 22.57 smo bili preko pozivnikov obveščeni, da se na Groharjevi ulici za zaprtimi vrati v stanovanju nahaja obnemogla oseba. Izvozili smo z manjšim tehničnim vozilom in posadko petih gasilcev. S tehničnim posegom smo odprli vhodna vrata stanovanja, ter omogočili vstop reševalcem NMP Kamnik, ki so oskrbeli padlo osebo. Intervencija je trajala eno uro, na poziv se je odzvalo sedem gasilcev.

scroll back to top
 

23.2.2018 Prometna nesreča

Ob 13.59 smo bili preko pozivnikov obveščeni, da je na Ljubljanski cesti v Kamniku osebno vozilo zbilo peško. Izvozili smo z manjšim tehničnim vozilom in štirimi gasilci. Ob našem prihodu je bila poškodovana oseba že v oskrbi reševalcev NMP Kamnik. Kraj nesreče smo pregledali in zavarovali. Intervencija je trajala 20 minut, na poziv se je odzvalo 6 gasilcev.

scroll back to top
 

12.2.2018 Zdrs tovornjaka

IMG 5851Ob 11.16 smo bili preko pozivnikov obveščeni, da je na Ljubljanski cesti v Kamniku zaradi zdrsa v snegu obstal tovornjak. Izvozili smo z GVC 16/25 ter sedmimi gasilci. Na kraju smo tuje govorečemu vozniku razložili potek reševanja. Tovorno vozilo smo potegnili iz snega ter pomagali, da se je vzpelo na vrh klanca. Intervencija je trajala 45 minut, na poziv se je odzvalo 10 gasilcev.

scroll back to top
Več ...
 

4.3.2018 Odpiranje vrat

Ob 10.14 smo bili preko pozivnikov obveščeni, da je v Tunjicah potrebno odpiranje stanovanjskih vrat v večstanovanjskem objektu. Na kraju smo ugotvili, da je v stanovanju v 1. nadstropju počila vodovodna cev. S tehničnim posegom smo odprli vrata stanovanja ter zaprli vodovodni ventil in s tem preprečili nadaljnje zamakanje v objektu. Intervencija je trajala dobro uro, na poziv se je odzvalo 20 gasilcev.

scroll back to top
 

26.2.2018 Odkrita streha

IMG-5889Ob 17.06 smo bili preko pozivnikov obveščeni, da je na Cankarjevi cesti v Kamniku prišlo do odkritja strehe na stanovanjskem objektu. Izvozili smo z ALK 32 ter TRV in skupno posadko osmih gasilcev.

scroll back to top
Več ...
 

15.2.2018 Dimniški požar

Ob 9.39 smo bili preko pozivnikov obveščeni, da ja na Šutni v Kamniku v bivalnem kontejnerju prišlo do dimniškega požara. Izvozili smo z GVC 16/25 in sedmimi gasilci. Še pred našim prihodom so zaposleni gasili požar z ročnim gasilnim aparatom. Do požara je prišlo zaradi pregrevanja dimniške tuljave, kar je bilo posledica poizkusov dodatnega ogrevanja kontejnerja. Dimniško tuljavo smo pregledali s termokamero, jo očistili ter počakali do ohladitve. Intervencija je trajala pol ure, na poziv se je odzvalo 8 gasilcev.

scroll back to top
 

14.2.2018 Požar osebnega vozila

Ob 4.15 smo bili preko pozivnikov obvečeni, da na parkirišču pred poslovno stavbo na Šutni gori osebno vozilo. Izvozili smo z GVC 16/25 in šestimi gasilci. Zagorelo je v notranjosti vozila, katero smo pogasili. V požaru je bilo vozilo uničeno, vzrok požara pa preiskuje policija. Na intervencijo, ki je trajala pol ure, se je odzvalo 13 gasilcev.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 8 od 117