fp-dobrodosli-135

Začetna stran

11.08.2020 Tehnična in druga pomoč

Ob 12.51 je v Črni pri Kamniku lastnik našel poplavljen večji skladiščni prostor. Odzvali smo se na poziv, vendar zaradi prenizkega vodostaja vode iz skladišča nismo mogli izčrpati s potopnimi črpalkami.

scroll back to top
 

10.08.2020 Tehnična in druga pomoč

Ob 10.51 smo s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja in omogočili reševalcem NMP Kamnik vstop do obolele osebe v Mekinjah.

scroll back to top
 

08.08.2020 Nesreče v cestnem prometu

Ob 17.24 je na državni cesti Kamnik - Stahovica vozilo v ovinku zletel s cesto, se zaletelo v odbojno ograjo in drevo ter pristalo na travnati površini v neposredni bližini reke Kamniške Bistrice na strehi. Pri tem sta se poškodovali dve osebi. Posredovali smo gasilci PGD Kamnik, ki smo zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP Kamnik pri oskrbi, odklopili akumulator, nevtralizirali razlite motorne tekočine in po ogledu policije s tehničnim posegom postavili vozilo nazaj na kolesa. Reševalci NMP Kamnik so eno osebo oskrbeli na kraju, eno osebo pa so prepeljali v nadaljnjo oskrbo.

scroll back to top
 

06.08.2020 Nesreče v cestnem prometu

Ob 23.44 je v vasi Sela pri Kamniku vozilo zapeljalo v jarek. Posredovali smo gasilci PGD Kamnik, ki smo zavarovali kraj, vozilo izvlekli in območje razsvetlili. Voznik je vozilo zapustil in se izgubil. Policija ga je kasneje izsledila in pripeljala na kraj.

scroll back to top
 

01.08.2020 Nesreče v cestnem prometu

IMG 7772Ob 14.27 se je v naselju Liplje, občina Kamnik motorist čelno zaletel v vozilo in obležal nezavesten. Naključno mimoidoči gasilci so do prihoda NMP Kamnik in PGD Kamnik nudili pomoč poškodovani osebi. Gasilci PGD Kamnik smo zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP Kamnik, usmerjali promet, postavili motorno kolo na kolesa, odklopili akumulator na osebnem vozilu, počistili razlite motorne tekočine in požarno varovali kraj nesreče. Dve poškodovani osebi so oskrbeli reševalci NMP Kamnik in jih odpeljali v UKC Ljubljana.

scroll back to top
Več ...
 

09.08.2020 Nesreče v cestnem prometu

Ob 19.07 se je v Ulici Josipa Močnika v Kamniku zgodila prometna nesreča. Voznica se je zaletela v tri parkirana vozila. Poleg policije in reševalcev smo posredovali tudi gasilci PGD Kamnik. Zavarovali smo kraj nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih in preprečili iztekanje motornih tekočin. Poškodovanih ni bilo.

scroll back to top
 

08.08.2020 Nesreče v cestnem prometu

Ob 12.35 je na Šutni v občini Kamnik voznica z osebnim vozilom zadela potopni stebriček. Posredovali smo gasilci PGD Kamnik, ki smo zavarovali kraj, nevtralizirali razlite motorne tekočine in umaknili vozilo s cestišča. Obveščen je bil tudi koncesionar za vzdrževanje cestne infrastrukture.

scroll back to top
 

06.08.2020 Nesreče v cestnem prometu

Ob 13.28 je v Stahovici, občina Kamnik, pri cestnem gradbišču osebno vozilo trčilo v delovni stroj. Gasilci PGD Kamnik smo zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine in pomagali reševalcem NMP Kamnik pri oskrbi dveh poškodovanih oseb. Reševalci so eno osebo prepeljali v UKC Ljubljana.

scroll back to top
 

01.08.2020 Nesreče v cestnem prometu

Ob 10.33 je lokalni cesti v naselju Zajasovnik, občina Kamnik padel motorist in se telesno poškodoval. Posredovali smo gasilci PGD Kamnik, ki smo zavarovali kraj dogodka, do prihoda reševalnega vozila NMP UKC LJ nudili pomoč reševalcu motoristu pri oskrbi poškodovanega, usmerjali promet nudili pomoč policiji, postavili motor na kolesa, počistili razlite motorne tekočine in gorivo ter vršili požarno stražo. Poškodovanega motorista so reševalci RP LJ odpeljali v UKC Ljubljana.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 7 od 137