fp-dobrodosli-140

Začetna stran

29.5.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 18.09 smo bili obveščeni o prometni nesreči v naselju Buč. Zavarovali smo kraj dogodka, odklopili akumulator, nevtralizirali iztekle tekočine ter preprečili nadaljnje iztekanje, očistili cestišče ter odstranili veje ter lubje, nudili pomoč policiji ter avtovleki pri nalaganju vozila. Na kraju so bili prisotni tudi reševalci NMP Kamnik, ki so oskrbeli poškodovano osebo in jo odpeljali v ZD Kamnik.

scroll back to top
 

27.5.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 11.24 so na Starem gradu gasilci PGD Kamnik pomagali pri postavitvi avtodoma na cestišče. Protinaletno so zavarovali mesto dogodka, nevtralizirali razlite tekočine, zavarovali vozilo proti premikom ter s tehničnim posegom prestavili na cestišče.

scroll back to top
 

27.5.2023 Požari na travniških površinah

Ob 3.22 so občani nad Kolodvorsko ulica opazili ogenj v naravi. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so požar na nedostopnem terenu pogasili. Gorela je stara trava in vsebina komposta.

scroll back to top
 

22.5.2023 Požari v naravi oziroma na prostem

Ob 21:11 smo bili obveščeni o požaru v naravi ob naslovu Črna 20. Ob prihodu na kraj je bilo ugotovljeno, da gorijo les in ostali gradbeni odpadki v neposredni bližini gozda. Skupaj z gasilci PGD Gozd smo pogasili in prekopali požarišče v izmeri 50 kvadratnih metrov.

scroll back to top
 

21.5.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 14:49 smo bili obveščeni o neodzivnem kolesarju na lokalni cesti v Veliki Lašni. Kraj nesreče smo protinaletno zavarovali. Skupaj z enoto AED PGD Srednja vas smo nudili pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalcev. Poškodovano osebo so v oskrbo prevzeli reševalci NMP ZD Domžale in ga prepeljali v ZD Domžale. Na kraju je posredovala tudi policija.

scroll back to top
 

27.5.2023 Onesnaženja okolja in posegi v okolje

Gasilci PGD Kamnik smo bili obveščeni o onesnaženju na Poti 27 julija. Ob prihodu na kraj smo identificirali modro snov brez vonja, gre za epoksi maso. Zadevo smo posuli z absorbentom ter le tega odstranili, prav tako tudi del zemljine ob poti. Na kraju je ostal moder madež na asfaltni površini velikosti 10m2.

scroll back to top
 

27.5.2023 Nesreče ljudi na in v vodi

Ob 2.42 je iz centra 112 sporočil, da je prišlo do verjetnega padca osebe v vodo na območju tovarne Titan. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in policija, kjer so v koordinirani akciji preiskali tehnološki kanal reke Kamniške Bistrice. Osebo so našli v lovilnih grabljah MHE Bakovnik - Količevo na naslovu Bakovnik 10. Gasilci so osebo povlekli iz vode in ji nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP Kamnik. Oseba je kljub pomoči preminula.

scroll back to top
 

21.5.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 16:24 smo bili obveščeni o prometni nesreči med kolesarjem in osebnim vozilom v Gori pri Komendi. Kraj nesreče smo z gasilci PGD Moste protinaletno zavarovali. Reševalcem NMP Kamnik smo nudili pomoč pri oskrbi ponesrečenca. Na kraju je posredovala tudi policija.

scroll back to top
 

21.5.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 9.06 smo bili obveščeni o padcu motorista v krožišču na kamniški obvoznici. Po prihodu na kraj smo mesto dogodka zavarovali, izvedli ITLS pregled poškodovanca, ker je zavrnil pomoč NMP, ter mu oskrbeli površinsko rano, nudili asistenco pri odstranitvi motornega vozila s cestišča in pregledali cestišče. Oseba smo napotili na urgenco v primeru poslabšanja stanja. Dogodek so prevzeli policisti.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 7 od 186