fp-dobrodosli-135

Začetna stran

4.7.2021 POPLAVA METEORNE VODE

V večernih urah je prišlo do obilnejših padavi. Gasilci smo opravili 6 posredovanj. Pri katerih je prišlo do zalivanja kleti in stanovanj. 

scroll back to top
 

3.7.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 19.13 je na Dobenem, občina Mengeš, motorist padel z motociklom in se poškodoval. Gasilci PGD Mengeš in Kamnik so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč reševalcem NMP Domžale pri oskrbi poškodovanega, ki so ga nato reševalci prepeljali v UKC Ljubljana.

scroll back to top
 

2.7.2021 POŽARI V KOMUNALNIH ZABOJNIKIH

Ob 0.45 so na Kamniški cesti v Šmarci zagoreli štirje gospodinjski komunalni zabojniki za smeti ter 30 manjših cipres, ogenj pa je poškodoval tudi bližnjo leseno barako, iz katere so gasilci preventivno iznesli dve plinski jeklenki. Gasilci PGD Kamnik in PGD Šmarca so požar omejili in pogasili. Vzrok požara preiskuje policija.

scroll back to top
 

30.6.2021 POŽARI V NARAVI

Ob 11.39 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da ob vodnem zajetju na lokaciji Novi trg tli pogorišče trave. Ob prihodu na kraj so gasilci tleči material na površini 9 m2 pogasili.

scroll back to top
 

29.6.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 16.56 je na regionalni cesti Stahovica - Črnivec voznik z osebnim vozilom zletel s ceste, podrl drvarnico ob cesti in pristal v vodi obrnjen na streho. Gasilci PGD Kamnik so zavarovali kraj dogodka, izvlekli vozilo, v potok namestili pivnike zaradi manjše količine razlitih tekočin, odklopili akumulator in sanirali cestišče.

scroll back to top
 

2.7.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 12.30 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je na parkirišču trgovine HOFER prišlo do prometne nesreče. Ob prihodu na kraj so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, posuli razlite tekočine in počistili. Ena oseba je bila odpeljana z reševalnim vozilom na nadaljno oskrbo.

scroll back to top
 

1.7.2021 NESREČE Z NEVARNO SNOVJO

Ob 14.15 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je na naslovu Cankarjeva cesta 11 prisoten vonj po plinu. Ob prihodu na kraj so zavarovali kraj dogodka ter z detekcijsko napravo pregledali okolico in prostore. Kraj so pregledali tudi delavci Proinženiring-a, ki niso ugotovili prisotnosti plina. Delavcem je bilo naročeno, da naj temeljito prezračijo prostore.

scroll back to top
 

29.6.2021 NESREČE PRI ŠPORTNIH AKTIVNOSTIH

Ob 20.44 je v naselju Rudnik pri Radomljah, občina Kamnik v gozdu padel kolesar in se hudo poškodoval. Prijatelji so mu pomagali sestopiti do najbližje hiše. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so nudili prvo pomoč poškodovanemu kolesarju do prihoda reševalcev NMP Ljubljana.

scroll back to top
 

29.6.2021 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ

Ob 6.39 se je v Podgorju, občina Kamnik, na prizorišču nočnega požara ponovno kadilo. Gasilci PGD Kamnik so iz objekta iznesli tlečo toplotno izolacijo.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 4 od 142