fp-dobrodosli-140

Začetna stran

25.1.2023 Tehnična in druga pomoč

Ob 1.09 je v večstanovanjskem objektu na Zikovi ulici v občini Kamnik močno iztekala voda. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so vstopili v objekt in locirali napako na glavnem vodovodnem vodu in ga zaprli. Gasilci so izčrpali več m3 vode in preprečili nadaljnjo iztekanje vode. Zaradi izliva je nastala večja materialna škoda na 5 stanovanjih, dogodek je obravnavala policija.

scroll back to top
 

21.1.2023 Požari v stanovanjskih stavbah

Ob 9.03 so v naselju Podgorje, občina Kamnik zagorele saje v dimniku. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj dogodka, s termo kamero pregledali dimnik in njegovo okolico ter pregledali hišo in izvedli meritve zaradi morebitnih nevarnih dimnih plinov. Do materialne škode ni prišlo.

scroll back to top
 

16.1.2023 Snegolom

Gasilci PGD Sela in PGD Kamnik so odstranili smreko, ki je ogrožala objekt v vasi Studenca v občini Kamnik.

scroll back to top
 

14.1.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 13:11 smo bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je na poti na Svetega Primoža nasedlo vozilo. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je vozilo zapeljalo v jarek in nasedlo na skali. Vozilo smo izvlekli ter ga predali vlečni službi.

scroll back to top
 

3.1.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 3.17 se je na relaciji Mengeš–Trzin, občina Mengeš, v krožišču prevrnilo tovorno vozilo s prikolico, ki je prevažalo lesne sekance. Gasilci PGD Kamnik, Mengeš in CZR Domžale so zavarovali kraj dogodka, nevtralizirali po vozišču izteklo hidravlično olje, očistili vozišče, nudili pomoč policiji ter delavcem avto vleke pri dvigu in nalaganju tovornega vozila.

scroll back to top
 

18.1.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 18.34 je na Sadnikarjevi ulici v Kamniku voznik z vozilom nasedel škarpo in poškodoval podvozje. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so tehničnim posegom odstranili vozilo iz škarpe in posuli razlite motorne tekočine. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb.

scroll back to top
 

14.1.2023 Tehnična in druga pomoč

Ob 20.10 smo bili obveščeni, da v objektu na Steletovi cesti zamaka voda v spodnje prostore. Gasilci PGD Kamnik smo ob prisotnosti policije odprli vrata in in odpravili vzrok iztekanja vode.

scroll back to top
 

13.1.2023 Nesreče v cestnem prometu

Ob 19.58 smo bili preko 112 obveščeni, daje prišlo do prometne nesreče na regionalni cesti Kamnik- Ločica v kraju Soteska. Gasilci PGD Kamnik so protinaletno in protipožarno zavarovali mesto nesreče, stabilizirali vozilo na strehi ter oskrbeli ponesrečenca. Ponesrečeni je nadaljnjo zdravniško pomoč poiskal sam. Na kraju je bila prisotna policija ter vzdrževalec cest. Gasilci so pomagali pri sanaciji cestišča ter nalaganju vozila na avtovleko. Cesta je bila popolnoma zaprta 1 uro.

scroll back to top
 

1.1.2023 Požari v komunalnih in drugih zabojnikih

Ob 20.10 so na železniški postaji Duplica, občina Kamnik, gasilci PGD Kamnik in Duplica pogasili manjši goreč koš za smeti. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 5 od 175