fp-dobrodosli-135

Začetna stran

22.2.2021 ISKANJE POGREŠANIH OSEB

Ob 8.36 se je v Kamniku pričela iskalna akcija za že več dni pogrešano osebo. Na kraj smo poslali gasilce PGD Kamnik, reševalce GRS Kamnik in obe skupini za iskanje pogrešanih s psi SIP KZS in ZRPS. Preiskali so območje proti Starem gradu, proti Tolsti gori in proti Zgornjim Palovčam, vendar pogrešanega niso našli

scroll back to top
 

20.2.20221 NESREČE Z NEVARNIMI SNOVMI

Ob 22.33 so stanovalci na Kersnikovi ulici v občini Mengeš vohali vonj po plinu. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so na kraju izmerili koncentracijo nevarnih plinov, ki niso pokazali nevarnih snovi, pregledali plinsko napeljavo in zaprli plinsko pipo na zahtevo stanovalke. Stranki so svetovali, da naj pokliče serviserja za plinske peči.

scroll back to top
 

19.2.2021 NESREČA V CESTNEM PROMETU

Ob 22.15 je v naselju Laze pri Tuhinju v občini Kamnik voznik s terenskim vozilom zadel voznico v bok in po 100 m obstal na pločniku in cesti. Poškodovana je bila voznica zadetega vozila, sovoznik v v vozilu povzročitelja je med begom padel čez škarpo in se poškodoval, medtem ko je domnevni voznik pobegnil s kraja nesreče. Posredovali so gasilci PGD Kamnik ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih, nevtralizirali razlite motorne tekočine, razsvetlili kraj nesreče, nudili pomoč NMP Kamnik pri oskrbi ponesrečenca, nudili pomoč vlečni službi in očistili cestišče. Poškodovani osebi so reševalci NMP Kamnik oskrbeli in odpeljali v UKC Ljubljana. Na kraju je posredovalo več policijskih patrulj in vodniki službenih policijskih psov

scroll back to top
 

14.2.2021 POŽAR V KOMUNALNEM ZABOJNIKU

Ob 18.24 je zagorelo v komunalnem zabojniku na naslovu ulica Matije Blejca. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in PGD Duplica, ki so pogasili vsebino zabojnika.

scroll back to top
 

11.2.2021 PLAZOVI,UDORI,ZDRSI IN PODORI ZEMLJIN

Ob 13.12 je občan obvestil gasilce, da zemeljski plaz v Bela peč, občina Kamnik ogroža stanovanjsko hišo. Gasilci PGD Kamnik in PGD Sela so zavarovali območje ter plaz pokrili z polivinilom, uredili odvodnjavanje vode, evakuirali so enega stanovalca, ki bo do obiska geologov stanoval pri prijatelju.

scroll back to top
 

21.2.2021 NESREČA Z NEVARNO SNOVJO

Ob 12.53 je prišlo do iztekanja tekoče snovi iz nakladalnega prostora parkiranega avtomobila. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so pregledali kraj, ustavili iztekanje snovi, snov identificirali kot lepilo na vodni osnovi in odstranili snov s tal in iz avtomobila. Na kraju je bilo prisotno tudi komunalno podjetje, ki je očistilo kanalizacijske jaške in spralo tla.

scroll back to top
 

15.2.2021 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 19.51 je na Domžalski cesti v krožišču osebno vozilo zbilo pešca. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so skupaj z občani nudili prvo pomoč ponesrečencu do prihoda reševalcev NMP Kamnik, pomagali pri oskrbi ponesrečenca, usmerjali promet, nudili pomoč policiji in očistili cestišče. Reševalci NMP Kamnik so ponesrečenca oskrbeli in ga prepeljali v UKC Ljubljana.

scroll back to top
 

13.2.2021 POŽARI V STANOVANSKI STAVBI

Ob 17.22 je v naselju Zduša, občina Kamnik gorelo v delno zapuščeni hiši. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so na kraju ugotovili, da je zagorelo v hiši, požar pa je lastnik že omejil pred prihodom gasilcev. Požar so pogasili, iznesli ožgani material in pregledali objekt s termovizijsko kamero. Aktivirani so bili tudi PGD Kamniška Bistrica vendar njihova pomoč ni bila potrebna.

scroll back to top
 

7.2.2021 POŽAR V STANOVANSKIH STAVBAH

Ob 00:18 so bili gasilci PGD Kamnik in PGD Nevlje obveščeni, da je na balkonu stanovanjske hiše gorela sedežna garnitura in stoli. Požar so pogasili lastniki. Gasilci so preventivno pregledali opaž strehe in fasado s termovizijsko kamero.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 5 od 137