fp-dobrodosli-135

Začetna stran

17.4.2022 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 15.55 smo bili obveščeni o trčenju dveh osebnih vozil v križišču Ljubljanske in Murnove ceste v Kamniku. Na kraju prometne nesreče smo dogodek protinaletno in protipožarno zavarovali, odklopili na vozilih akumulatorje, preprečili nadaljnje iztekanje motornih tekočin, usmerjali promet v času polovične zapore ter počistili cestišče.

scroll back to top
 

16.4.2022 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Gasilci PGD Kamnik so bili obveščeni o prometni nesreči na RC Stahovica Kamniška bistrica. Na kraju so gasilci proti naletno zavarovali kraj nesreče in posuli manjši madež na cestišču. 

scroll back to top
 

10.4.2022 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ

Ob 12.00 smo bili obveščeni, da drevo nevarno visi nad železniško progo. Razžagali smo delno podrto drevo in očistili železniško progo, da bo promet na železniški progi Kamnik-Ljubljana nemoteno tekel. O intervenciji na železniški progi je bil obveščen tudi dežurni prometnik Slovenskih železnic.

scroll back to top
 

7.4.2022 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ

Ob 15.04 smo bili obveščeni, da se je maček zataknil med okno. Ob prihodu na kraj je bila lastnica že v stanovanju tako da smo mačka sneli in predali lastnici.

scroll back to top
 

4.4.2022 NESREČE Z NEVARNIMI SNOVMI

Ob 18.20 je na Kolodvorski ulici v Kamniku vozilo zapeljalo v dvižni stebriček, čez nekaj minut pa je v stebriček trčil še drugi avto. Prvo vozilo je z iztekajočim oljem odpeljalo, drugo je obstalo ob stebričku. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so posuli absorbent na dolžini 200 m, zatesnili jašek in počistili cestišče. Nastala je velika materialna škoda, saj sta dve vozili močno poškodovani kot tudi dvižni stebriček.

scroll back to top
 

16.4.2022 POŽARI V NARAVI

Ob 10:26 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je zagorela trava na površini enega kvadratnega metra. Gasilci so tlečo travo in listje, ki je zagorelo zaradi odvržene žerjavice polili z vodo.

scroll back to top
 

8.4.2022 NESREČE V CESTNEM PROMETU

Ob 21.17 je na relaciji Komenda - Tunjice v občini Kamnik na lokalni cesti prišlo do prometne nesreče, kjer je voznik dostavnega vozila zapeljal iz ceste in se zaletel v drevo.

scroll back to top
Več ...
 

6.4.2022 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ

Ob 10:15 so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je na parkirišču pred ZD Kamnik v zaklenjenem avtomobilu ujet manjši otrok. Gasilci PGD Kamnik so s tehničnim posegom odprli okno avtomobila in omogočili dostop do otroka.

scroll back to top
 

1.4.2022 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ

Ob 12.01 smo bili obveščeni, da patronažna sestra potrebuje pomoč pri vstopu v stanovanje v Zgornjih Stranjah. S tehničnim posegom smo odprli vrata ter omogočili patronažni sestri dostop do obolele osebe. Na kraju je bila prisotna tudi policija PP Kamnik.

scroll back to top
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

Stran 2 od 157